Головна Новини Бізнес новини компаній Справа ринку «Столичний»: ЗМІ заявили про причетність глави Stolitsa Group Влади Молчанової
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа ринку «Столичний»: ЗМІ заявили про причетність глави Stolitsa Group Влади Молчанової

Заступник директора ринку «Столичний» Дмитро Долгушевський розповів, що відомо на поточний момент

1 березня 2021, 14:25 comments1558
Поділіться публікацією:








Видання "Обозреватель" повідомляє, що до спроб захоплення ринку "Столичний" можуть бути причетні литовські бізнесмени. За даними видання, мова йде про литовського бізнесмена Раймондса Туменаса і його ділового партнера Владу Молчановою.

Справа ринку «Столичний»: ЗМІ заявили про причетність глави Stolitsa Group Влади Молчанової

Фото з відкритих джерел

Як говориться в сюжеті ТСН на телеканалі "1+1", вони ж є власниками мережі супермаркетів Novus і компанії Stolitsa Group. Повідомляється, що інвестори останньої мітингували під Київрадою з вимогою до Молчанової віддати їх житло.


Як заявив заступник директора ринку "Столичний" Дмитро Долгушевський виданню "Обозреватель", новини в медіа про нібито причетність до ринку людей близьких до Януковича не відповідають дійсності.

"Довгий час пані Молчанова через свого директора фактично одноосібно керувала "Столичним". І коли мажоритарний власник зацікавився, чому за кілька років роботи успішного підприємства так і не отримав ні копійки дивідендів, та ініціював проведення аудиту діяльності підприємства — він дізнався, що підприємство не тільки практично доведено до банкрутства, а й загнано в колосальні борги. Найцікавіше, що "винен" "Столичний" переважно компаніям, які так чи інакше пов'язані з Молчановою", — заявив в коментарі "Обозревателю" Дмитро Долгушевський.

Як передає УНІАН, в грудні 2020-го року Мін'юст визнав рейдерське захоплення ринку "Столичний" Молчановою і скасував незаконну перереєстрацію підприємства.

Відзначимо, що працівники ринку "Столичний" провели мітинг під Верховною Радою України. Люди прийшли звернути увагу народних депутатів на спробу рейдерського захоплення ринку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

1 березня 2021, 17:53

Уже в Индии чиновники развивают страну , а наши все портят только https://kosatka.media/category/elektroenergiya/news/chinovniki-deli-hotyat-polnostyu-pereyti-na-elektromobili


Новини