Головна Новини Бізнес новини компаній Disney звільнить близько 28 тисяч співробітників через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Disney звільнить близько 28 тисяч співробітників через коронавірус

Близько двох третин звільнених співробітників будуть працювати неповний робочий день

30 вересня 2020, 13:31
Поділіться публікацією:

Компанія Walt Disney заявила, що звільнить приблизно 28 тисяч співробітників, в основному у своїх американських тематичних парках, де відвідуваність значно впала на тлі пандемії коронавірусу, особливо в Каліфорнії, де Діснейленд залишається закритим. Про це пише Reuters.

Disney звільнить близько 28 тисяч співробітників через коронавірус

Disney закрив свої тематичні парки по всьому світу, коли коронавірус почав поширюватися в цьому році. Все, крім Діснейленду, прозваного найщасливішим місцем на Землі, знову відкрилися, хоча компанія була змушена обмежити число відвідувачів, щоб забезпечити можливість

Голова підрозділу парків Джош Д'Амаро в листі до співробітників назвав цей крок несамовитим. Він зазначив, що керівництво намагалося уникнути звільнень, скорочуючи витрати, припиняючи проєкти і оптимізуючи операції. З квітня компанія продовжувала виплачувати медичні допомоги звільненим працівникам.

Disney також закликав каліфорнійських чиновників видати керівні принципи, які дозволять Діснейленду знову приймати відвідувачів.

У вівторок Доктор Марк Галі, міністр охорони здоров'я Каліфорнії, заявив, що штат прийняв науково обгрунтований підхід до відновлення роботи, спрямований на мінімізацію ризиків для здоров'я та економіки, які будуть викликані багаторазовим відкриттям і закриттям.

Нагадаємо, компанія Disney відкрила дані про своїх капітальні збитки за квартал, який припав на пік пандемії коронавірусу COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини