Головна Новини Бізнес новини компаній Єдиний Intersport Outlet City відкривається в Dream Town
commentss НОВИНИ Всі новини

Єдиний Intersport Outlet City відкривається в Dream Town

Новий магазин має унікальну концепцію - тут об'єднають великий асортимент спортивного одягу, взуття, аксесуарів різних сезонів і модні речі в стилі casual від відомих брендів

7 серпня 2020, 15:19 comments1888
Поділіться публікацією:

Intersport Outlet City почне роботу 8 серпня. Магазин площею 7000 квадратних метрів стане одним з найбільших спортивних аутлетів України і найбільшим в мережі Intersport.

Єдиний Intersport Outlet City відкривається в Dream Town

Тут буде представлено понад 70 брендів взуття та одягу в стилі casual, в тому числі преміальних брендів зі знижками до 80%. Однією з особливостей магазину є величезна зона джинсів різного крою від Big Star, Guess, Levis, Calvin Klein, DKNY, G-Star. Також чудовий асортимент найсучасніших і якісних спортивних товарів, зібраних на одній території.

Дизайн Intersport Outlet City виконаний в стилі великого американського міста. На території магазину два кафе: coffee truck — де можна замовити каву або перекусити хот-догом і кафе здорового харчування. Також в магазині є дитячий майданчик і простір для івентів і конференцій. Там планують проводити цікаві заходи та презентації для клієнтів магазину.

Свято на честь відкриття триватиме два дні — 8 і 9 серпня. Гостей розважатимуть DJ-сети і жива музика, величезна 3D фотозоні, конкурси та майстер-класи від стилістів і модних експертів. Також буде діяти ряд святкових акцій:

● Кожен, хто зареєструється на подію в фейсбуці, поділиться постом і прийде в магазини 8 серпня з 10:00 до 12:00 години отримає спеціальний браслет на додаткову знижку у 20%.

● Всі, хто виконає ті ж умови, але прийде після 12:00, отримає браслет з ексклюзивною знижкою 10%.

● Перші 25 осіб, які відвідають магазин під час відкриття, отримають щедрі сюрпризи.

Intersport — це швейцарська мультибрендова мережа магазинів спортивних товарів. В Україні — з 2016 року. На цей час кількість торгових точок "Інтерспорт" налічує 47 по всій країні. У мережі Intersport зібрані товари понад 70 світових брендів таких як Nike, Puma, Adidas, New Balance, Asiscs і багатьох інших для занять спортом як професійних спортсменів, так і звичайних любителів різних видів спорту в різних спортивних категоріях.

На сьогодні мережа Intersport представлена в Україні такими форматами, як: концептуальні магазини Intersport, магазинами формату "аутлет" — Intersport Outlet, а також невеликими магазинами, які називаються intersport.ua, де представлений базовий асортимент, а більшість товарів можна замовити в інтернет-магазині та забрати замовлення в точці видачі в фізичному магазині. Але новий Intersport Outlet City буде істотно відрізнятися від всіх інших магазинів мережі.

Реєстрація на подію вже доступна за посиланням.

Чекаємо в Intersport Outlet City в ТРЦ Dream Town, 2 частина, Оболонський пр. 21-Б, атріум Мексика і Африка, 3 поверх.

Раніше "Коментарі" писали про модні тренди літа-2020.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини