Головна Новини Бізнес новини компаній ICU - найбільший торговець ОВДП за підсумками 2019 року: річний звіт НКЦПФР
commentss НОВИНИ Всі новини

ICU - найбільший торговець ОВДП за підсумками 2019 року: річний звіт НКЦПФР

ICU зберігає безперервне лідерство на цьому ринку протягом 10 років

3 вересня 2020, 14:23
Поділіться публікацією:

Відповідно до опублікованого річного звіту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, за підсумками 2019 року компанія ICU стала найбільшим торговцем ОВДП на біржовому ринку. За даними комісії, обсяг біржових угод з ОВДП, проведених компанією, склав 98 млрд грн або 16,07% від загального обсягу біржових контрактів.

ICU - найбільший торговець ОВДП за підсумками 2019 року: річний звіт НКЦПФР

 

Таким чином, згідно з офіційними даними, ICU зберігає безперервне лідерство на цьому ринку вже протягом 10 років.

 

посиланням.

 

Нагадаємо, згідно з аналітикою міжнародного видання Global Banking & Finance, яке з 2011 року досліджує діяльність фінансових компаній в більш ніж 150 країнах, ICU визнана кращим брокером в Україні у 2019-20 рр. Видання відзначило лідерство компанії за обсягом торгів і кількістю біржових угод за державними облігаціями.

 

Компанія ICU заснована у 2006 році вихідцями з ING Bank і з того часу перетворилася на одну з найбільших фінансових груп в Україні. Під її управлінням перебувають активи в розмірі понад $500 млн. Основними напрямками діяльності ICU є брокерський бізнес, інвестиційно-банківські послуги, управління активами. У 2018 році група розширила свій бізнес, вийшовши на ринок венчурних інвестицій і ставши на сьогодні одним з ключових інвесторів в українські технологічні стартапи. Засновники ICU — Макар Пасенюк і Костянтин Стеценко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини