Головна Новини Бізнес новини компаній International Investor Awards 2020: ICU - лідер з управління активами та корпоративного управління в ЦСЄ
commentss НОВИНИ Всі новини

International Investor Awards 2020: ICU - лідер з управління активами та корпоративного управління в ЦСЄ

Фонди ICU в Україні займають перше місце за обсягом активів і прибутковості

25 вересня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Фінансова група ICU визнана "Кращою компанією з управління активами в Центральній і Східній Європі" за результатами опитування профільного міжнародного видання Institutional Investor Magazine. Також ICU стала переможцем серед компаній цього регіону в номінації "Висока якість корпоративного управління".

International Investor Awards 2020: ICU - лідер з управління активами та корпоративного управління в ЦСЄ

Як зазначає Макар Пасенюк, співзасновник ICU, з кожним роком розвиток економіки України притягує до себе все більшу увагу інвесторів.

"Ми раді бути причетними до цього результату. Фонди під нашим управлінням в Україні займають перше місце за обсягом активів і прибутковістю. А наш міжнародний CIS Opportunity Fund — один з найприбутковіших в Центральній і Східній Європі. За підсумками 2019 року він приніс вкладникам 31.56% річних в доларі", — коментує Макар Пасенюк.

за посиланням.

Нагадаємо, в цьому році бізнес-видання Global Banking & Finance Review, що покриває фінансові ринки 150 країн з різних регіонів, також визнало успіхи ICU в управлінні активами. Група отримала премію від видання в номінації "Краща компанія з управління активами в Україні". Крім того, ICU перемогла в інших номінаціях Global Banking & Finance Review: "Кращий брокер" і "Компанія з кращою корпоративною соціальною відповідальністю". Також НПФ "Династія" під управлінням ICU був визнаний "Кращим відритим пенсійним фондом в Україні" згідно з ренкінгом від Innovation & Excellence Awards 2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини