Головна Новини Бізнес новини компаній Компанія B2B jewelry відновлює виплати кешбеку покупцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія B2B jewelry відновлює виплати кешбеку покупцям

Засновник компанії B2B jewelry Микола Гонта повідомив, що скоро відкриються ювелірні магазини проекту в 9 населених пунктах

30 травня 2020, 18:04 comments2704
Поділіться публікацією:

Лише за два дні біля 30 тисяч учасників проекту B2B jewelry вже отримали свої бонуси від придбання ювелірних виробів. Про це розповів засновник компанії B2B jewelry Микола Гонта у прямому ефірі на офіційному каналі в YouTube.

Компанія B2B jewelry відновлює виплати кешбеку покупцям


Поставити запитання міг кожен охочий, зателефонувавши у прямому ефірі. Так, новим клієнтам виплати безперебійно нараховуються по п’ятницях. Учасникам, які вступили до проекту раніше (до початку карантину, у зв’язку з пандемією COVID-19) виплати нараховуються у зворотному порядку. В першу чергу тим, хто здійснив покупку в березні.

"Увесь прибуток магазинів компанія буде реалізовувати на виплати по зобов'язаннях. Функціонування B2B jewelry, перш за все, залежить від продажів у магазинах. Отже, відкриття нових ювелірних салонів пришвидшить отримання доходів та розвитку проекту", — зазначив Микола Гонта.

Найближчим часом заплановано відкриття 9 нових магазинів у населених пунктах: Конотоп, Ромни, Васильків, Дрогобич, Коростень, Нетишин, Запоріжжя, Чернігів, Вараш.

Повідомляється, що сертифікати з продажу зняли. Але їх, як і раніше, можна отоварити у всіх ювелірних магазинах компанії. Відсотки за старими покупками змінюються до 5-6%. До того ж правила проекту коригуються у зв’язку із карантинною паузою (закриттям усіх магазинів більш ніж на два місяці — березень-початок травня). Маркетинг і надалі буде змінюватися, говорить власник компанії. І запевняє, що його стратегічний план та велика відповідальність перед клієнтами забезпечить успішний вихід із кризи та довготривале процвітання мережі магазинів B2B jewelry.

Зазначимо, що невдовзі планується запуск телемагазину та онлайн-магазину B2B jewelry.

Нагадаємо, через карантин B2B jewelry перейшла в онлайн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини