Головна Новини Бізнес новини компаній Parimatch та інші українські компанії мають припинити діяльність у РФ та Білорусі - Кушнірук
commentss НОВИНИ Всі новини

Parimatch та інші українські компанії мають припинити діяльність у РФ та Білорусі - Кушнірук

Букмекерська компанія Parimatch продовжує працювати в Білорусі

20 травня 2022, 19:07
Поділіться публікацією:

Україна має припини вести будь-який бізнес в білорусі та росіі, адже таким чином ми продовжуємо фінансувати війну в Україні. Про це заявив економіст Борис Кушнірук, коментуючи діяльність компанії Parimatch, що продовжує роботу на ринку агресора, пише РБК-Україна.

Parimatch та інші українські компанії мають припинити діяльність у РФ та Білорусі - Кушнірук

Париматч (parimatch)

За його словами, діяльність таких компаній має жорстко контролюватися Службою безпеки України.

"Україна повинна припинити вести будь-який бізнес в росіі та білорусі принаймні на час війни. На час війни це, безперечно, неприпустимо. Уявити собі торгівлю під час Другої світової війни між, наприклад, Німеччиною та Британією, навряд чи можна собі уявити", — Борис Кушнірук. 

Не всі європейські компанії у перші дні війни припинили бізнес в росіі та білорусі, однак під тиском громадськості поступово виходили з ринків.

"Тут важливо, щоб ми дотискали наших бізнесменів до усвідомлення, що це питання не тільки в тому, в якій мірі працює це на ворога чи ні, а що це просто аморально, коли ви живете в країні, яка змушена вести війну, захищаючись від ворога, і при цьому ви свідомо, ховаючись, безперечно, бо відкрито це не робите, а ховаючись продовжуєте вести ті чи інші операції з країною-ворогом", — підкреслив Борис Кушнірук.

Нагадаємо, букмекерська компанія Parimatch продовжує працювати в Білорусі. Це підтверджують банери компанії в Мінську, а також новини про жеребкування третього раунду Паріматч-Кубок Білорусі, анонсовані 18 травня. Раніше в компанії заявили, що відкликали франшизу в Росії, проте після незначного ребрендингу компанія продовжує роботу.

В офіційному повідомленні компанії про ребрендинг підкреслили, що діючі контракти продовжать виконуватися в рамках узгоджених опцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини