Головна Новини Бізнес новини компаній Співробітники "Сємок" дякують Зеленському та Венедиктовій за захист від рейдерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Співробітники "Сємок" дякують Зеленському та Венедиктовій за захист від рейдерів

У Сумах співробітники СБУ проводять розслідування рейдерських атак на компанію "Сємки"

22 липня 2020, 16:40 comments1253
Поділіться публікацією:

Колектив найбільшого українського виробника снеків "Сємки" висловив подяку президенту України Володимиру Зеленському та генеральному прокурору Ірині Венедиктовій за те, що при розгляді справ про спроби рейдерських атак на їх підприємство були дотримані всі закони.

Співробітники "Сємок" дякують Зеленському та Венедиктовій за захист від рейдерів

Зазначимо, що з початку червня на майно підприємства намагалися накласти арешт за рахунок постанови Зарічного районного суду міста Суми. У компанії говорять, що справа, за якою було винесено рішення, не мала відношення до підприємства. Адвокати компанії домоглися того, що Апеляційний суд Сумської області скасував незаконну постанову, а співробітники "Сємок" привезли колективні звернення в Офіс президента та Генеральної прокуратури.

На думку працівників, на їх акції протесту звернули увагу. Як результат, першого заступника прокурора Сумської області Олександра Рубана звільнили з органів прокуратури. Крім того, за інформацією компанії, кадрова комісія з атестації прокурорів регіональних прокуратур вивчає роль прокурора Жернового у спробі рейдерського захоплення. Державне бюро розслідувань проводить розслідування за підозрою цього прокурора, а також слідчого СБУ Прохненка у зловживанні владою та службовому підробленні. Також, за інформацією адвокатів компанії, в співучасті у рейдерській схемі підозрюють суддю Капкіна, який прийняв незаконне рішення, і прокурора Волобуєва.

Представники підприємства позитивно оцінили професійний рівень та високі професійні стандарти кадрової комісії прокуратури, яка ретельно вивчила надані матеріали і прийняла справедливе рішення. Також трудовий колектив вдячний президенту Володимиру Зеленському та генпрокурору Ірині Венедиктовій "за створення передумов для справедливого судочинства та очищення прокуратури від нечесних співробітників".

Нагадаємо, шоста кадрова комісія з атестації прокурорів регіональних прокуратур 20 липня прийняла рішення не атестувати першого заступника прокурора Сумської області Олександра Рубана.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини