Головна Новини Бізнес новини компаній Тарас Барщовський, будучи банкрутом, продовжує фігурувати у всіляких рейтингах, - Андрій Волков
commentss НОВИНИ Всі новини

Тарас Барщовський, будучи банкрутом, продовжує фігурувати у всіляких рейтингах, - Андрій Волков

Власник фінансової компанії "Інвестохіллс Веста" Андрій Волков висловив експертну думку щодо участі бізнесмена Тараса Барщовського у рейтингу "ТОП-20 управлінців в аграрній та харчовій галузях"

17 червня 2020, 20:18 comments1729
Поділіться публікацією:

Видання "Діло" включило у свій рейтинг "ТОП-20 управлінців в аграрній та харчовій галузях" бізнесмена Тараса Барщовського без розуміння того, що він ініціював для власних активів процедуру банкрутства. Про це розповів власник фінансової компанії "Інвестохіллс Веста" Андрій Волков, який висловив сумнів відносно того чи можна Барщовського називати успішним керівником.

Тарас Барщовський, будучи банкрутом, продовжує фігурувати у всіляких рейтингах, - Андрій Волков

Тарас Барщовський. Фото: Latifundist

"З цікавістю спостерігаю, як Тарас Барщовський за досягнення у минулому продовжує фігурувати у всіляких рейтингах. Випадок з ТОП-20 на сайті "Діло" – один з найбільш показових. У короткому тексті перераховані буквально всі активи, яких у Барщовського вже немає. Вертоліт загального призначення EUROCOPTER FRANCE, який дуже старанно описаний в тексті, давно був сумнівним чином виведений із заставного майна та проданий. Його вдалося знайти в Німеччині і зараз вивчається питання як стягнути за нього кошти", — каже Волков.

За його словами, серед інших втрат Барщовського можна назвати 6 земельних ділянок загальною площею 20,0 га для особистого сільського господарства в Городецькому районі Львівської області, корпоративні права ТОВ "ТАНК ТРАНС" — 86,95%, обладнання заводу в Новій Ушиці (ультрафільтраційна споруда Bucher, трубчастий охолоджувач, стрічковий прес (2 шт.), агрегат для очищення води Sigma), соковий концентрат об'ємом 35 тонн.

І, що особливо вражає – Барщовський втратив права на торговельну марку Galicia", — підкреслює експерт.

Волков зазначає, що Тараса Барщовського як і раніше представляють через активи, яких він вже позбувся, намагаючись уникнути повернення багатомільйонного кредиту. 

"Тут, правда, виникає питання, наскільки серйозними були ці його досягнення у минулому, якщо він намагався будувати бізнес на привласненні чужих коштів. У будь-якому разі, точно можна сказати, що дивувати журналістів прильотом на власному вертольоті Барщовському поки точно не доведеться, а в списках ТОП він може виступати швидше ілюстрацією того, як самостійно знищити власний бізнес", — резюмував Андрій Волков.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини