Головна Новини Бізнес новини компаній Український спортивний промоушен "Махач" купив бізнесмен із Казахстану
commentss НОВИНИ Всі новини

Український спортивний промоушен "Махач" купив бізнесмен із Казахстану

Незважаючи на те, що співзасновник "Махача" Андрій Лімонтов не назвав точну суму продажу, він зазначив, що проект оцінили гідно

28 вересня 2021, 12:20
Поділіться публікацією:

Український спортивний промоушен "Махач", що організовує змагання з кулачних боїв, купив бізнесмен із Казахстану. Про це розповів співзасновник "Махача" Андрій Лімонтов, передає delo.ua.

Український спортивний промоушен "Махач" купив бізнесмен із Казахстану

Український спортивний промоушен "Махач"

За словами Лімонтова, переговори про продаж почалися ще влітку, а в кінці вересня було підписано угоду про продаж.

Співзасновник "Махача" не зміг розкрити ім'я нового власника, пославшись на те, що угода ще не закрита і за домовленістю з новим власником ці дані не розголошуються. У той же час інші джерела, близькі до переговорів, розповіли, що потенційним покупцем може бути казахстанський бізнесмен із грузинським громадянством Михайло Ломтадзе.

Журналісти зазначають, що Ломтадзе входить в топ-50 найбільших бізнесменів Казахстану за версією Forbes і, за оцінкою видання, володіє капіталом у $ 3,9 млрд. Він володіє 23% простих акцій Фінтех-групи Kaspi.kz, яка, зокрема, поглинула один з найстаріших українських платіжних сервісів Portmone.

Редакція delo.ua звернулася із запитом до Kaspi.kz з проханням підтвердити цю інформацію, але поки відповіді не отримала.

За словами Лімонтова, причин продати проект було кілька. В першу чергу — вкрай вигідна пропозиція.

"А по-друге, ми вперлися в скляну стелю. На українському ринку ми змогли зібрати" Палац спорту "на наші бої, що не вдавалося ще жодному промоушену в Україні. Далі потрібно виходити на світовий рівень, але на сьогодні український ринок не має достатнього фінансового потенціалом для подальшого розвитку промоушена з України. Я не можу за згодою розголошувати суму угоди, але можу сказати, що нас оцінили гідно, і навіть трохи вище. Ми дуже задоволені таким ставленням з боку покупця до виконаної нами роботи ", — розповів спортивний менеджер.

Нагадаємо, що в травні Лімонтов в інтерв'ю "Зе Інтерв'юер" розповідав , що вже тоді за проект йому пропонували понад мільйон доларів.

Питання подальшої участі в проекті його співзасновника вже на будь-яких нових умовах ще неузгоджене і є предметом подальших переговорів.

"Як мінімум, я зобов'язаний передати і налагодити весь процес для нового власника. Але скажу чесно, я хочу трохи відпочити, зробити невелику перерву. Аж надто багато сил і безсонних ночей було витрачено на цей проект", — сказав він.

Лімонтов запевнив, що "Махач" як і раніше буде виходити на youtube-каналі, і всі підписники зможуть продовжувати насолоджуватися видовищними боями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини