В Україні запрацює новий лоукостер: названо рейси та ціни на квитки

Нова авіакомпанія намагається зробити перельоти для українців якомога доступнішими

Бюджетні подорожі стають для українців все доступнішими. До кінця квітня новий український лоукостер Bees Airlines відправиться у свій перший рейс. Про це повідомив керівник вказаної компанії Євгеній Хайнацький.

За його словами, літак курсуватиме до країн Кавказу (Грузії та Вірменії), де приймають українців. Вартість квитків становитиме 1000-1500 гривень.

Комерційний директор компанії Олександр Джиджора уточнив, що не варто очікувати надто дешевих цін, оскільки у кожного рейсу є своя економіка. Представник компанії зазначає, що вона намагається зробити перельоти для українців якомога доступнішими.

В Bees Airlines також розглядають можливість здійснення внутрішніх рейсів.

Наразі авіакомпанія подала заявки на отримання маршрутів у Державіаслужбу.

У флоті Bees Airlines поки два літаки моделі Boeing 737-800. На початку літа компанія планує поповнити авіапарк ще двома літаками. Як повідомляють представники компанії, у нових агрегатах встановлять тонші крісла, які збільшать простір для ніг.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що в Україні невдовзі можуть подешевшати ціни на авіаперельоти. У зв'язку з чим це відбудеться та наскільки зменшаться ціни на квитки, читайте в нашому матеріалі.

Раніше сайт "Коментарі" розповідав, що американська стюардеса запобігла авіакатастрофі. Жінка помітила на крилі літака обледеніння за кілька хвилин до зльоту. На одному крилі накопичилося близько 30 сантиметрів снігу і льоду. Подібна ситуація могла викликати труднощі при зльоті та посадці судна, в тому числі — й авіакатастрофу.