Головна Новини Бізнес економіка В Україні можуть подешевшати ціни на авіаквитки
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні можуть подешевшати ціни на авіаквитки

Невдовзі українці матимуть доступ до дешевих та якісних авіаперельотів

17 лютого 2021, 09:15
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що в Україні невдовзі можуть подешевшати ціни на авіаперельоти. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

В Україні можуть подешевшати ціни на авіаквитки

Ціни на авіаквитки в Україні можуть зменшитися - деталі. Фото: vgorode.ua

За словами Дениса Шмигаля, українці повинні отримати доступ до якісних і дешевих авіаційних рейсів як міжнародних, так і внутрішніх.

Гарантією таких рейсів є фінансова спроможність і стабільність роботи вітчизняних авіакомпаній та збільшення кількості туристів. Окрім того, прем'єр-міністр вважає, що дане рішення стане стимулом для розвитку економіки країни.

В повідомленні зазначається, що здешевлення авіаквитків допоможе оговтатися як компаніям, так і державі від коронакризи.

"Необхідно активізувати роботу і сформувати державну стратегію підтримки вітчизняних авіаперевізників у зв'язку з негативними наслідками пандемії COVID-19. Важливо якомога швидше завершити цей процес, щоб українці отримували безпечні та якісні послуги", — зазначається в прес-службі.

Денис Шмигаль спільно з Міністерством інфраструктури пообіцяв розробити відповідне рішення до 22 лютого.

Нагадаємо, що міністр юстиції Денис Малюська оголосив початок великого розпродажу в'язниць та виставив перший лот. Першим об'єктом, який відкриватиме "тюремний розпродаж" став виправний центр в селищі Коцюбинське. Локація знаходиться за два кілометри від Києва. Скільки вона коштує та який вигляд має, дивіться в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що Верховна Рада прийняла у другому читанні закон про "безпеку дорожнього руху". Окрім посилення відповідальності за окремі правопорушення під час керування автівкою, він також дає дозволи для водіїв на використання електронних документів на тих же підставах, що й паперові. Деталі можна переглянути тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини