Головна Новини Бізнес новини компаній Віктор Медведчук є співвласником каналу "1+1", - медіа-менеджер
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Медведчук є співвласником каналу "1+1", - медіа-менеджер

Медіа-менеджер проаналізувала декларацію голови політради партії ОПЗЖ Віктора Медведчука

4 червня 2020, 12:17 comments1373
Поділіться публікацією:

Інформація про те, ніби телеканали Віктора Пінчука купує Віктор Медведчук — це "вкидання". Насправді, сім'я Віктора Медведчука — це співвласники телеканалу "1+1", це ясно показує декларація політика. Про це пише у себе в Facebook медіа-менеджер Лариса Дроздова.

Віктор Медведчук є співвласником каналу "1+1", - медіа-менеджер

Насправді, пояснює Дроздова, справжня причина, чому з'являються новини про купівлю-продаж телеканалів — це місцеві вибори, які відбудуться в жовтні. Дроздова дивується, чому журналісти "1+1", які зробили сюжет про декларації Віктора Медведчука, не розповіли, що, виходячи зі змісту документа, сім'я політика є співвласниками цього телеканалу.

"На днях "1+1" зробили сюжет про декларації Віктора Медведчука. Багато міркували і наганяли туману, тільки чомусь забули розповісти, що одним з співвласників "1+1" є сім'я Медведчука", — поділилася інформацією медіа-менеджер.

Дроздова пояснила, що в декларації Віктора Медведчука вказана компанія BOLVIK VENTURES LTD, яка зареєстрована на Оксану Марченко — і ця ж компанія присутня на сайті "1+1" в розділі "Структура власності".

"З чого випливає, що родина Віктора Медведчука володіє "1+1" спільно з іншими власниками", — зробила висновок медіа-менеджер.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини