Головна Новини Бізнес економіка Екс-менеджер "Нафтогазу" Олександр Кацуба повернувся на ринок газу, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-менеджер "Нафтогазу" Олександр Кацуба повернувся на ринок газу, - ЗМІ

У 2023 році його компанія "АЛЬФА ГАЗ" почала працювати над приватним видобутком.

3 квітня 2024, 13:25
Поділіться публікацією:

Олександр Кацуба, відомий у минулому менеджер державних підприємств "Полтавагавидобування", "Чорноморнафтогаз" та НАК "Нафтогаз", повернувся на ринок видобутку газу як приватний гравець. Про це у своїй статті, присвяченій підприємцю, повідомляє видання BusinessUA .

Екс-менеджер "Нафтогазу" Олександр Кацуба повернувся на ринок газу, - ЗМІ

Чим займається колишній ТОП-менеджер "Нафтогазу" Олександр Кацуба

Попри повномасштабне вторгнення, Кацуба повернувся на ринок газу. У 2023 році його компанія "АЛЬФА ГАЗ" почала працювати над приватним видобутком газу. На початок 2024 року компанія видобуває 1,0 – 1,5 мільйона кубометрів газу на місяць.

Сам Кацуба відносить компанію до середніх за розміром гравців ринку. Чи планує підприємець подальше розширення свого газовидобувного бізнесу, поки невідомо, чи сам підприємець коментує це обережно і посилається на залежність від подальшого ходу війни.

Довідка. Олександр Кацуба – український підприємець, експерт у сфері енергетики, власник компанії "АЛЬФА ГАЗ". Олександр Кацуба став відомим на початку 10-х років завдяки роботі в державних енергетичних гігантах. З 2010 року почав працювати заступником директора з економіки у "Полтавагадобичі", потім — заступником голови правління "Чорноморнафтогазу". З грудня 2012 по серпень 2014 року Олександр Кацуба був заступником Голови правління та членом правління НАК "Нафтогаз України". Останні 10 років Кацуба активно розвиває свій бізнес, а з початком повномасштабного вторгнення Росії приєднався до волонтерської діяльності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини