Головна Новини Бізнес економіка Іпотека під 10% річних стане доступною для українців з 1 липня
commentss НОВИНИ Всі новини

Іпотека під 10% річних стане доступною для українців з 1 липня

Іпотека під 8,8% річних вже доступна для жителів Харкова

25 червня 2020, 17:56 comments1451
Поділіться публікацією:

В Україні з 1 липня 2020 року починає діяти програма "Доступне житло під 10%", згідно з якою жителі нашої країни зможуть отримати іпотеку під 10% річних, а точніше – під 9,99%. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента з посиланням на інформацію "ПриватБанку".

Іпотека під 10% річних стане доступною для українців з 1 липня

Президент Володимир Зеленський заявив, що відсотки на придбання житла в Україні є великими для багатьох українців. Глава держави зазначає, що подібні зниження процентних ставок зроблять доступнішим житло для багатьох українців.

Раніше іпотеку для українців під 8,8% річних запропонував "Укргазбанк". Щоправда, програма тепер доступна тільки в Харкові.

Нагадаємо, Володимир Зеленський 20 травня під час прес-конференції в Маріїнському парку заявив, що зараз влада активно працює над тим, щоб кредити для українців стали доступнішими. Зокрема, він заявив, що найближчим часом ставки по іпотеці знизяться до 10%. Експерти, опитані виданням "Коментарі", оцінили реалістичність ідеї, а також, які слід врахувати моменти, щоб ініціатива дала ефект.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини