Коломойський розпочав дискредитаційну кампанію проти суддів, які розглядають його справу

Бізнесмен намагається заплямувати суддів, які розглядають порушену проти нього кримінальну справу

Бізнесмен Ігор Коломойський, який є фігурантом кримінальної справи про шахрайство та відмивання грошей, розпочав інформаційні атаки проти суддів, які розглядають його справу.

Як йдеться у матеріалі KP.UA, для реалізації дискредитаційної кампанії на "1+1" було створено проєкт "Хапуга.UA". Журналісти зазначають, що, прикриваючись викриттям корупції в судовій сфері, телеканал публікує сюжети, в яких фігурують виключно судді, які розглядають справу Ігоря Коломойського.

Серед служителів Феміди, про яких в сюжетах поширюють неправдиву інформацію, є Тетяна Кагановська. Саме ця суддя свого часу залишила під вартою Максима Микитася, який очолював "Укрбуд" та, згідно з даними слідства, здійснив махінації з квартирами Нацгвардії. Крім того, суддя продовжила домашній арешт сумнозвісному наміснику Києво-Печерської лаври Павлу Лебідю.

У матеріалі видання стверджується, що за допомогою тиску на суддів одіозний олігарх намагається уникнути ув'язнення.

Як відомо, Ігоря Коломойського підозрюють в шахрайстві, відмиванні грошей, незаконних діях з документами, заволодінні чужим майном і легалізації коштів, отриманих злочинним шляхом. Група "1+1 media" – один з найбільших медіахолдингів Східної Європи. Він об'єднує серед іншого телеканали "1+1", "2+2", ТЕТ, новинні сайти ТСН.ua та Главред, інформаційне агентство "УНІАН".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український бізнесмен Ігор Коломойський, який зараз знаходиться під вартою, передав свої корпоративні права в медіахолдингу "1+1 media" в управління трудовому колективу в особі чинного генерального директора компанії Ярослава Пахольчука.