Головна Новини Бізнес економіка Найбільший в світі виробник гумових рукавичок відзвітував про рекордний прибуток
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільший в світі виробник гумових рукавичок відзвітував про рекордний прибуток

Гумові рукавички в 2020 році стали одним з товарів першої необхідності

9 грудня 2020, 23:45
Поділіться публікацією:

Найбільший у світі виробник гумових рукавичок Top Glove Corp., який розташовується в Малайзії, відзвітував про рекордний прибуток в першому кварталі, оскільки пандемія коронавірусу продовжувала стимулювати попит на захисні засоби. Про це пише Bloomberg.

Найбільший в світі виробник гумових рукавичок відзвітував про рекордний прибуток

Гумові рукавички

Чистий прибуток компанії виріс до 584 млн дол. за три місяці, які закінчилися в листопаді.

Top Glove і її колеги були однією з найгарячіших пандемічний угод 2020 року, а їх акції виросли до рекордів, оскільки вони розвивалися на надзвичайному розквіті попиту на захисне спорядження в умовах пандемії. Впровадження вакцин проти COVID -19 у наступному році не зашкодить попиту на медичні рукавички, оскільки люди, які роблять щеплення, будуть мати потребу в захисті, заявила компанія. Компанія планує наростити виробництво на 100 мільярдів штук протягом п'яти років.

Top Glove також виділила 24,5 млн дол. на житло для робітників після поширення інфекцій на своїх заводах в минулому місяці, що спонукало уряд наказати компанії закрити 28 своїх заводів. Спалах обмежив прибуток Top Glove в цьому році, а акції впали на 17% в листопаді, що стало найбільшим місячним падінням з січня 2016 року, оскільки компанія заявила, що деякі поставки можуть затримуватися до чотирьох тижнів.

Ринки по всьому світу в останні тижні зросли завдяки новинам про вакцини від фармацевтичних фірм, включаючи Pfizer Inc., Moderna Inc. і AstraZeneca Plc.

Надмірний ріст акцій виробників рукавичок в цьому році змінив структуру фондового ринку Малайзії. Supermax Corp. збирається приєднатися до конкурентів Top Glove і Hartalega Holdings Bhd. в бенчмарку FTSE Bursa Malaysia Index на грудень. За даними Smartkarma, це додаток збільшить вагу сектору в манометрі до 13,6% з 11%.

Нагадаємо, "Коментарі" розповідали, чи можуть рукавички "перешкодити" COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини