Головна Новини Бізнес фінанси Біткоїн знову оновив ціновий рекорд
commentss НОВИНИ Всі новини

Біткоїн знову оновив ціновий рекорд

Слідом за Bitcoin рекорди оновлює ще одна криптовалюта - Ethereum

18 лютого 2021, 16:42
Поділіться публікацією:

Вартість найпопулярнішої криптовалюта Bitcoin оновила черговий рекорд. Так, протягом останньої доби курс Біткоїн піднімався до 52 524 доларів за монету. Зараз криптовалюта вже трохи подешевшала і торгується на рівні 51 700 долл. за Біткоїн. Про це свідчать дані ресурсу Investing.com.

Біткоїн знову оновив ціновий рекорд

Bitcoin. Фото із відкритих джерел

Слідом за Bitcoin виросла і вартість ще однієї популярної криптовалюта — Ethereum. Монета оновила свій попередній рекорд вартості в 1840 дол. і досягла нового небувалого максимуму — 1915 дол. за Ethereum.

Аналітики кажуть, що величезна кількість готівки, яку уряди та центральні банки закачали в економіку під час кризи на тлі пандемії коронавірусу, стала ключовим фактором ралі криптовалюти, пише Markets Insider.

Прихильники Біткоїна також говорять, що криптовалюта може існувати як сховище цінностей, якщо рекордні обсяги стимулів приведуть до зростання інфляції та підірвуть купівельну спроможність фіатних валют, таких як долар.

Зростання Біткоїна до позначки в 52 тис. дол. сприяло зростанню ринкової вартості до більш ніж 950 млрд дол.

Відзначимо, ще в грудні 2020 року експерти називали рекордною вартість Біткоїна на рівні 25 тисяч доларів. Такі дані повідомляла криптовалютна біржа Coindesk. Виходить, що за неповних два місяці віртуальній валюті вдалося вирости рівно вдвічі.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" говорили з фахівцями з криптовалюти, які підтвердили — Біткоїн продовжить дорожчати. Одна з причин полягає в незвичайному ажіотажі з боку суспільства. Варто відзначити, що один з експертів, який представляє компанію Hamilton, цілком впевнений, що Біткоїн здатний збільшити вартість в 100-відсотком розмірі — тоді курс криптовалюти дорівнював 43 тисячам доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

18 лютого 2021, 17:08

Те кто в нефть вкладывали, сейчас рвут волосы на себе https://kosatka.media/category/neft/news/v-2020-godu-chistyy-dolg-gazprom-nefti-vyros-na-10


Новини