Головна Новини Бізнес фінанси Маск втратив третину власних прибутків з початку року. Скільки грошей залишилось у мільярдера
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск втратив третину власних прибутків з початку року. Скільки грошей залишилось у мільярдера

Ілон Маск, який нещодавно купив Twitter, втрачає великі гроші через падіння акцій своїх компаній, зокрема Tesla.

11 листопада 2022, 16:36
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Найбагатша людина світу Ілон Маск втратив від початку року 86,6 млрд доларів, ця сума становить понад 40% ВВП України за 2021 рік. Значною мірою таке різке падіння відбувається через здешевлення акцій Tesla, які становлять переважну більшість грошового капіталу американця. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на індекс найбагатших 500 людей світу від Bloomberg Billionaire Index.

Маск втратив третину власних прибутків з початку року. Скільки грошей залишилось у мільярдера

Ілон Маск втратив великі гроші. Фото: з відкритих джерел

До Ілона Маска найбільше цього року втратив власник Facebook Марк Цукерберг, який від початку року втратив 82,8 млрд доларів. Таким чином Цукерберг втратив 20 позицій і перемістився на 25 позицію зі статком у 42,7 млрд доларів.

Тепер же Ілон Маск зміг "покращити" результат Цукерберга і втратив 86,6 млрд доларів, що еквівалентно 3,5 трильйона гривень.

Попри такі втрати власник Tesla досі залишається найбагатшою людиною планети зі статками 184 млрд доларів. Друге місце після Ілона Маска займає французький бізнесмен і президент групи компаній Louis Vuitton Moët Hennessy. На третьому місці розташувався індійський магнат та власник Adani Group Ґаутам Адані.

Цікаво, що Ілон Маск минулого року деякий час володів статками на суму 340 млрд доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ракета Ілона Маска відправила американський супутник на орбіту Землі з секретною місією, деталі якої не уточнюють посадовці США.

Також "Коментарі" писали про опитування власника Twitter. Маск заговорив про варіант мирної угоди між Україною та Російською Федерацією. Американець пропонує залишити Кримський півострів Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини