Освітній омбудсмен Горбачов просить весь рік платити йому підвищену зарплату

Освітній омбудсмен Сергій Горбачов, за інформацією джерела, просить 50% надбавки до зарплати і щомісячні премії

За інформацією джерела порталу "Коментарі", освітній омбудсмен Сергій Горбачов попросив весь рік платити йому підвищену заробітну плату. Він вважає, що "напружено працює", тому повинен отримувати по 50% надбавки на регулярній основі. За інформацією джерела порталу, про це йдеться у відповідному листі Служби освітнього омбудсмена.

"Прошу узгодити надбавку за складність і напруженість у роботі для освітнього омбудсмена Горбачова Сергія Івановича у розмірі 50% до посадового окладу з 1 січня по 31 грудня 2021 року", - йдеться в листі Служби.

Таким чином, Горбачов, схоже, попередньо впевнений, що робота у нього весь час буде виключно "напруженою".

При цьому Служба освітнього омбудсмена подає ще й додаткові прохання про преміювання Горбачова щомісяця.

Наприклад, як писав раніше портал "Коментарі", у січні Служба просила виписати омбудсмену премію із держбюджету за те, що він спілкувався з журналістами й давав інтерв'ю. Так, Горбачов хотів, щоб йому погодили преміювання за січень 2021 року за "складність функціональних обов'язків, сумлінну та бездоганну працю, ініціативність у роботі, виконання додаткового обсягу завдань і зразкове виконання посадових обов'язків".

Нагадаємо, з початку року Служба освітнього омбудсмена з усіх отриманих звернень повністю опрацювала лише 18,8%. Така її діяльність протягом січня-березня обійшлася державі в 1,3 млн грн.