Головна Новини Бізнес фінанси Рожкова розповіла про вплив Коломойського на банківську систему України
commentss НОВИНИ Всі новини

Рожкова розповіла про вплив Коломойського на банківську систему України

Катерина Рожкова зазначила, що на тлі судів навколо «ПриватБанку» Ігор Коломойський все ж впливає на банківську систему країни

6 листопада 2020, 18:48
Поділіться публікацією:

Заступник глави Національного банку України (НБУ) Катерина Рожкова в бесіді з президентом Київської школи економіки (Kyiv School of Economics — KSE) заявила, що олігарх Ігор Коломойський не має прямого впливу на банківську систему України. У той самий час, за її словами, на тлі безлічі судових процесів щодо націоналізації "ПриватБанку" не пряме вплив, безсумнівно, є. Ці процеси є негативними для банківської системи країни.

Рожкова розповіла про вплив Коломойського на банківську систему України

Фото: пресслужба НБУ

Катерина Рожкова зазначила, що націоналізований "ПриватБанк" на сьогоднішній день є незалежною фінансовою структурою, яка працює в судових процесах. Також вона висловила надію, що банк отримає перемогу в цих процесах.

Раніше "Коментарі" писали, що заступник глави Національного банку України Катерина Рожкова розповіла, коли відбудеться черговий етап переговорів України з МВФ. За її словами МВФ зайняв жорстку позицію в питанні повернення "ПриватБанку" Ігорю Коломойському і Геннадію Боголюбову, а інші пункти меморандуму перегукуються з минулими домовленостями, повідомила Рожкова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини