ВД Масаві буде боротися на конкурсі за право управління активами Українського Медіа Холдингу

Переможці конкурсу отримають корпоративні права, майно, майнові права інтелектуальної власності та цінні папери Українського Медіа Холдингу

Агентство з розшуку та управління активами (АРМА) завершило прийом документів на конкурс з пошуку управителя для Українського Медіа Холдингу. Про це йдеться на сайті відомства. Видавничий дім "Масаві" також подав документи на участь у конкурсі.

Заявки на участь приймали з 20 липня по 28 серпня. Одна з головних вимог АРМА до учасників конкурсу - це досвід. Юридична особа або підприємець зокрема, повинні мати досвід в управлінні компаніями, які створюють рекламу і контент для Інтенрнет-ЗМІ, радіо і друкованих видань. Такий досвід у ВД "Масаві" є. Зокрема, до його складу входить інтернет-видання "Коментарі", яке успішно працює на українському медіа-ринку вже 15 років і увійшло в ТОП-20 вітчизняних онлайн-видань за версією американської компанії USAID та InterNews.

Вибираючи переможця конкурсу з вибору управителя для УМХ, в АРМА пообіцяли брати за основу програму розвитку українських медіа, яку надали учасники. Щоб створити свою, ВД "Масаві" вивчив не тільки систему функціонування УМХ, але й детально проаналізував ситуацію на медіа-ринку в Україні, а також врахував кращі практики ведення медіа-бізнесу по всьому світу. Адже Український Медіа Холдинг надалі повинен стати конкурентною і прибутковою групою компаній.

Переможець конкурсу отримає корпоративні права 72 юридичних осіб та цінні папери 7 юросіб. Крім того, це будуть майнові права інтелектуальної власності на знаки товарів і послуг, рухоме і нерухоме майно.

Сподіваємося, що процедура вибору управителя для Українського Медіа Холдингу буде прозорою та об'єктивною, а сам конкурс в АРМА проведуть відкрито.

Раніше "Коментарі" розповідали більш детально про умови конкурсу з пошуку управителя для Українського Медіа Холдингу.