Головна Новини Бізнес фінанси Як знизити ймовірність отримати відмову в кредиті
commentss НОВИНИ Всі новини

Як знизити ймовірність отримати відмову в кредиті

Чи існує фінансова установа, готове видати кредит всім без відмови в Україні

27 липня 2021, 15:57
Поділіться публікацією:

Кредитування з кожним роком стає все більш і більш популярним серед простого населення в умовах триваючої світової фінансової кризи, на який нашарувалися проблеми, пов'язані з пандемією коронавірусу COVID-19. При цьому, на перше місце за кількістю виданих кредитів виходять мікрофінансові організації, що надають мікрокредити на більш лояльних умовах.

Як знизити ймовірність отримати відмову в кредиті

Як знизити ймовірність отримати відмову в кредиті. Фото з відкритих джерел

Чи існує фінансова установа, готове видати кредит всім без відмови в Україні ? Ні, такої установи годі й шукати. Почнемо хоча б з того, що кредит можуть оформити тільки повнолітні особи, які отримали цивільний паспорт. Багато фінансових установ обмежують верхню вікову межу для отримання кредиту. Найчастіше вона становить 65-70 років. Але, на ринку мікрокредитування можна знайти МФО, готові кредитувати осіб віком до 90 років.

Кредитування в МФО

Взяти кредит на карту без відмови можна особам, які мають український паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного коду, мобільний телефон і банківську карту. Дуже бажано, щоб позичальник мав хорошу кредитну історію. Чим гірше кредитна історія, тим складніше взяти кредит. З поганою кредитною історії кредит не отримати ні в одному класичному банку. МФО більш лояльно ставляться до своїх позичальників, і можуть видати кредит особі з поганою кредитною історією, але, швидше за все, такий кредит буде виданий на особливих умовах — під більш високий відсоток і на невелику суму.

Головний недолік кредитування в МФО в порівнянні з банком полягає в тому, що гроші мікрофінансові організації видають на короткий термін і під високі відсотки. Та й максимальний розмір такого кредиту, як правило, обмежений 15-20 тис. Грн. У зв'язку з такими обмеженнями, багато клієнтів МФО задаються питанням, як взяти кредит на 12 місяців онлайн на карту без відмови?

Такий кредит оформити можна, але лише в одиничних МФО, які кредитують на термін до 12 місяців, що є винятком з правил. Як такі приклади можна навести:

  • Слон Кредит — термін кредитування до 12 місяців на суму до 20 тис. Грн.

  • Швидко Гроші — термін кредитування до 3 років на суму до 10 тис. Грн.

  • Кредит Кеш — термін кредитування до 5 років на суму до 300 тис. Грн.

Пролонгація кредиту

Як вже було сказано, на мікропозик без відмови можуть розраховувати позичальники відповідної вікової категорії, які мають паспорт, ІПН, банківську карту і мобільний телефон, у яких не дуже погана кредитна історія. При виконанні всіх перерахованих вище умов висока ймовірність того, що буде оформлена позика на карту без відмови.

При виборі тієї чи іншої МФО необхідно звертати увагу не тільки на терміни кредитування, максимальну суму кредиту і відсотки по ньому, а також на можливість пролонгації кредиту. Деякі МФО дозволяють продовжувати чинний кредитний договір необмежену кількість разів за умови погашення відсотків, що набігли за кредитом. Таким чином, можна говорити про безстроковий термін кредитування в таких МФО. Головна умова — своєчасне погашення відсотків і своєчасне оформлення пролонгації кредитного договору.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини