Головна Новини Бізнес інфраструктура Віталій Боговін: "У Запорізькій області буде найбільша в Україні вітроелектростанція"
commentss НОВИНИ Всі новини

Віталій Боговін: "У Запорізькій області буде найбільша в Україні вітроелектростанція"

У Запорізькій області побудована перша черга вітроелектростанції потужністю 98 МВт

24 вересня 2020, 15:35
Поділіться публікацією:

Перша черга Запорізької вітроелектростанції потужністю 98 МВт уже побудована в регіоні. Про це керівник Запорізької обласної державної адміністрації Віталій Боговін заявив на прес-конференції.

Віталій Боговін: "У Запорізькій області буде найбільша в Україні вітроелектростанція"

"Після завершення будівництва вона стане найбільшою ВЕС в Україні з сумарною потужністю 500 МВт, а також увійде до п'ятірки найбільших наземних вітроелектростанцій в Європі. Введення в експлуатацію першої черги вже в цьому році. Вважаю цю подію надважливим не тільки для нас, але і для всієї Україна ", — зазначив Віталій Боговін.

Він також заявив, що Запорізька область стала лідером з реалізації проекту Президента України "Велике будівництво". Всі капітальні ремонти та реконструкції проводяться в зазначені терміни з урахуванням якості проведення робіт. Запорізька область стала однією з перших в Україні, яка встановила камери і зробила онлайн карту об'єктів Великого Будівництва .

Голова ОДА звернув увагу на будівництво запорізьких мостів — флагмана програми Президента "Велике будівництво".

"Згідно з угодою, термін будівництва мостів — 4 роки. Ми ж плануємо завершити через 2 роки. Роботи ведуться цілодобово. На цей рік заплановано фінансування в розмірі 3, 7 млрд. Грн. До кінця 2020 року планується відкрити 1 смугу руху на мосту, який з'єднує Бабурку з о.Борзая ", — повідомив Віталій Боговін.

Крім того, керівник запорізької області повідомив, що повністю завершено ремонт дороги до моря загальнонаціонального значення. Це реконструкція ділянок траси Н-30 "Василівка-Бердянськ" 112,3 км. і М-18 "Запоріжжя-Василівка" 123 км.

"За всю історію незалежності, в Запорізькій області відремонтовано рекордну кількість доріг. Нам є чим пишатися", — підкреслив голова ОДА.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини