Disney вирішив позбутися історичного бренду 20th Century Fox

Замість 20th Century Fox фанати продукту компанії зможуть насолоджуватися фільмами під брендом 20th Television

Корпорація The Walt Disney Company поклала кінець одному з найвідоміших брендів в індустрії розваг - 20th Century Fox. Про це повідомляє BBC.

Компанія вирішила провести ребрендинг однієї зі своїх телевізійних студій і тепер вона буде називатися 20th Television. Це відбулося слідом за січневим ребрендингом 85-річної кінокомпанії 20th Century Fox в 20th Century Studios. Минулого року Disney уклала угоду на 71,3 млрд дол., Щоб купити основну частину активів Fox media Руперта Мердока.

Disney також перейменувала свої інші телевізійні студії, в тому числі змінивши ABC Studios і ABC Signature Studios на ABC Signature, в той час як телевізійні студії Fox 21 стануть Touchstone Television.

Разом з тим, після ребрендингу компанія вирішила залишити знамениту мелодію фанфар і логотип з прожекторами.

Найпопулярніші телешоу 20 th Century Fox

Телебачення 20th Century Fox, яке сягає корінням в 1949 рік, було домом для деяких з найбільш відомих телевізійних шоу, включаючи оригінальний серіал Batman ("Бетмен"), M*A*S*H ("МЕШ" або "Чортова служба в госпіталі МЕШ") і The Simpsons ("Сімпсони").

Кіностудія 20th Century Fox відома виробництвом деяких з найбільших фільмів усіх часів, включаючи "Аватар" і "Титанік".

20th Century Fox була створена в 1935 році, коли об'єдналися Twentieth Century Pictures і Fox Films.

Раніше "Коментарі" писали, що компанія Disney відкрила дані про свої капітальні збитки за квартал, який припав на пік пандемії коронавірусу COVID-19.