Головна Новини Бізнес історії успіху Tesla повідомляє про рекордний прибуток, поки інші автовиробники підраховують збитки через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla повідомляє про рекордний прибуток, поки інші автовиробники підраховують збитки через коронавірус

Постачання автомобілів Tesla значно скоротилися, але в кілька разів менше, ніж у інших автовиробників

23 липня 2020, 23:32 comments1097
Поділіться публікацією:

Tesla повідомила про чистий прибуток у розмірі 104 мільйонів доларів і операційний прибуток у розмірі 327 мільйонів доларів, незважаючи на закриття свого заводу у Фримонті (штат Каліфорнія) майже за половину кварталу. Про це повідомляє CNN.

Tesla повідомляє про рекордний прибуток, поки інші автовиробники підраховують збитки через коронавірус

Прибуток протягом останніх чотирьох кварталів дає право Tesla бути доданою до S&P 500. Ціна акцій Tesla в цьому році зросла більш ніж втричі, що робить її найціннішим автовиробником у світі.

Постачання автомобілів Tesla впали на 5% у цьому кварталі проти минулого року, але набагато менше, ніж падіння на 30% або більше, про які повідомляли інші автовиробники.

Операційна маржа Tesla за останні 12 місяців досягла майже 5%, і Tesla заявила, що очікує подальшого зростання.

Генеральний директор Ілон Маск також оголосив на зустрічі з інвесторами про те, що Tesla побудує свою наступну Гігафабрику за межами Остіна, штат Техас. Цей об'єкт буде використовуватися для збірки електричної вантажівки Tesla Semi, а також Tesla Model 3 і Tesla Model Y для східної частини США.

Раніше "Коментарі" писали, що Tesla перебирається Техас, щоб побудувати свій найбільший автоскладальний завод. Про це заявив генеральний директор компанії Ілон Маск під час оголошення результатів другого кварталу з виробництва електромобілів. Маск сказав, що вже ведуться роботи по створенню ділянки площею 2100 акрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини