Головна Новини Бізнес тарифи «Нафтогаз» підвищив місячну вартість газу: скільки заплатимо у вересні
commentss НОВИНИ Всі новини

«Нафтогаз» підвищив місячну вартість газу: скільки заплатимо у вересні

За кубометр газу у вересні українці заплатять на 22 копійки дорожче, ніж в серпні

30 серпня 2021, 16:39
Поділіться публікацією:

Початок осені рідко вимагає від людей бути занадто уважними до теми опалювального сезону, однак ціни на газ вже почали коливатися. Так, за інформацією національної акціонерної компанії "Нафтогаз України", у вересні 2021 року тариф, який передбачає щомісячну оплату, виросте на 22 копійки.

«Нафтогаз» підвищив місячну вартість газу: скільки заплатимо у вересні

"Нафтогаз України" підвищив місячний тариф на вересень. Фото із відкритих джерел

Як відзначають представники компанії на офіційному веб-сайті, кінцева вартість кубометра блакитного палива для українських споживачів складе 12 гривень. Відзначимо, що в серпні помісячний тариф становив 11,78 гривень. До слова, він був на 1,35 гривень нижче, ніж українці платили в липні.

«Нафтогаз» підвищив місячну вартість газу: скільки заплатимо у вересні - фото 2

При цьому слід підкреслити, що для тих користувачів, які оформили договори на цілорічне споживання газу, ціна, як і раніше, не зміниться. Подібні домоволодіння так само будуть отримувати газ по 7,96 гривень.

Нагадаємо, що "Нафтогаз" є в нашій країні "постачальником останньої надії". Це означає, що саме до цієї компанії переходять всі користувачі, попередній постачальник яких з різних причин зник з ринку житлово-комунальних послуг. Це може статися як у випадку банкрутства останнього, так і примусового позбавлення ліцензії за певні порушення.

До слова, раніше "Коментарі" повідомляли, що житель міста Чернігова самовільно вирішив провести акцію протесту біля будівлі місцевої компанії, яка займається продажом і постачанням газу. Якби не поліція, чернігівець зробив би самоспалення. У чому причина подібного відчайдушного вчинку, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, чи зміниться ситуація з транзитом російського газу до Європи після того, як закінчиться термін контракту в кінці 2024 року. Що про це думають наші експерти, шукайте в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини