Головна Новини Бізнес тарифи У Кабміні розповіли, що буде з тарифами на тепло і воду
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабміні розповіли, що буде з тарифами на тепло і воду

Напередодні з міськими головами було підписано відповідний меморандум

15 лютого 2021, 11:59
Поділіться публікацією:

Ціни в платіжках українців за теплопостачання і воду в поточному опалювальному сезоні збільшуватися не будуть. Про це повідомляють у виданні РБК, посилаючись на слова міністра розвитку громад і територій України Олексія Чернишова.

У Кабміні розповіли, що буде з тарифами на тепло і воду

Тарифи на тепло та воду в Україні - фото з відкритих джерел

"Вартість послуг теплопостачання та постачання гарячої води до кінця опалювального сезону змінюватися не будуть", — сказав чиновник.

У виданні передають, що міністр також нагадав, що напередодні з міськими головами було підписано відповідний меморандум.

Нагадаємо, що уряд підписав меморандум з місцевою владою, згідно з яким тарифи на тепло і гарячу воду до кінця опалювального сезону підвищуватися не будуть. Але це — швидше відстрочення вироку, ніж глобальне розв'язання тарифної проблеми. "Коментарі" запитали експертів, які реально потрібні кроки має зробити Кабмін, щоб країну не охопили тарифні бунти та масові неплатежі. На думку голови комітету ЖКГ, благоустрою, екології та охорони навколишнього середовища Громадської Ради при КМДА Олега Попенка, подібне точкове рішення поліпшить фінансову ситуацію виключно жителів сільської місцевості, а також приватного сектора.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що найближчим часом українці можуть обуритися зростанням тарифів ще більше, ніж до початку "тарифного Майдану". Попри заяви уряду про те, що до закінчення опалювального сезону вартість газу і гарячої води не зміняться, в.о. міністра енергетики України Юрій Вітренко прогнозує збільшення "комуналки" у два рази. Як пояснив Вітренко, такий крок уряду доведеться зробити, щоб досягти "повних" тарифів і цін на комунальні послуги.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини