Головна Новини Бізнес новини компаній Starbucks «позичає» гроші у своїх клієнтів
commentss НОВИНИ Всі новини

Starbucks «позичає» гроші у своїх клієнтів

Starbucks, ймовірно, могла використовувати близько 1,4 млрд дол. клієнтів для своїх цілей

23 жовтня 2020, 02:00 comments1054
Поділіться публікацією:

Додаток Starbucks дозволяє компанії отримати доступ до безпроцентної кредитної лінії і приносить додатковий дохід, повідомляє Inc.com. Йдеться про те, що Starbucks використовує залишки на віртуальних і фізичних подарункових картах клієнтів, які за станом на сьогодні становлять понад 1,4 млрд дол.

Starbucks «позичає» гроші у своїх клієнтів

Ще недавно клієнтам кафе доводилося переводити гроші на віртуальну карту Starbucks, якщо вони хотіли розрахуватися через додаток. Власники карт при розрахунку через додаток могли отримати дві зірки за кожен витрачений долар. Ці зірки, у свою чергу, можна було використовувати для отримання нагород, наприклад безкоштовних напоїв.

Згідно з новою програмою лояльності клієнти Starbucks тепер зможуть прив'язати до свого аккаунту банківську карту або мобільний гаманець і оплачувати покупки безпосередньо. Правда, при розрахунках банківською картою буде зараховуватися тільки 1 зірка. Також мережа продає подарункові карти, якими теж можна буде розраховуватися. Фізичні подарункові карти Starbucks також приносять покупцям дві зірки.

Раніше "Коментарі" писали, що на кав'ярню Starbucks подали в суд за дискримінацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини