Головна Новини Бізнес економіка Представники українських банків запропонували Зеленському кандидата на посаду голови НБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Представники українських банків запропонували Зеленському кандидата на посаду голови НБУ

Кандидатів на посаду керівника НБУ перевірять правоохоронці

4 липня 2020, 14:51 comments1587
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 4 липня, відбулися зустрічі президента України Володимира Зеленського з представниками державних і комерційних банків нашої країни. Чолі держави запропонували ряд кандидатур на посаду голови Національного банку України (НБУ). Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Представники українських банків запропонували Зеленському кандидата на посаду голови НБУ

Під час спілкування з представниками ЗМІ в Одеській області Зеленський заявив, що всі представники банків не турбуються з-за можливих ризиків, пов'язаних з звільненням глави Нацбанку Якова Смолія.

Зеленський заявив, що йому запропонували кілька списків кандидатів на пост глави НБУ і поліція зараз збирає всю необхідну інформацію про цих людях.

Глава держави підкреслив, що він не бачить ніякої проблеми в проведенні зустрічей з кандидатами, запропонованими на посаду глави НБУ, і зауважив, що мав професійні відносини з Яковом Смолієм.

Раніше "Коментарі" писали, що президент Американської торгової палати Андрій Гундер заявив, що відставка голови Національного банку України Якова Смолія змушує іноземних інвесторів задуматися, чи варто вкладати гроші в український бізнес. За словами Гундера, деякі іноземні інвестори спостерігають за відбувається і зупиняють інвестиції в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини