Головна Новини Бізнес економіка У МАУ розповіли про збитки через карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

У МАУ розповіли про збитки через карантин

Авіаперевізник змушений звільнити 900 співробітників

29 липня 2020, 19:53
Поділіться публікацією:

Збитки авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" за час зупинки авіасполучення під час карантину з 17 березня склали 60 млн дол. Про це повідомляє агентство "Укрінформ" з посиланням на Дмитра Дьошина, прессекретаря президента компанії.

У МАУ розповіли про збитки через карантин

"Кожен місяць простою авіакомпанії обходився в 14,5 млн дол. обов'язкових витрат, що і сформувало 60 млн дол. збитків за період припинення діяльності компанії", – цитує агентство Дьошина.

Він додав, що МАУ була позбавлена можливості вести операційну діяльність і генерувати прибуток через вимушену зупинку всіх регулярних рейсів.

"Простій в роботі компанії й значне скорочення обсягів роботи компанії після відновлення авіасполучення Україною змушує почати поступове скорочення 900 співробітників компанії", – сказав Дьошин.

Нагадаємо, МАУ оприлюднив уточнений графік польотів до 15 серпня, де вказав напрямки, які неможливо здійснити в найближчі два тижні. Так, оскільки Євросоюз продовжив заборону на вільний перетин кордону Шенгенської зони ще на два тижні для третіх країн, в тому числі для України, МАУ скорочує польотну програму на зазначений період. До 15 серпня повністю скасовують рейси за напрямками Ларнака, Берлін, Тбілісі, Прага, Відень, Кишинів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини