Головна Новини Бізнес Будівництво Маніпуляції на "Великому будівництві" ведуть до падіння рейтингу Зеленського, - Цибулько
commentss НОВИНИ Всі новини

Маніпуляції на "Великому будівництві" ведуть до падіння рейтингу Зеленського, - Цибулько

Політолог Володимир Цибулько назвав проєкт «Велике будівництво» «слабкою ланкою» для Зеленського

27 квітня 2021, 19:13
Поділіться публікацією:

Політолог Володимир Цибулько заявив, що оприлюднений нещодавно аудит використання коштів "ковідного фонду" Державного бюджету на 2020 рік може стати підставою для подальшого падіння рейтингів президента Володимира Зеленського, оскільки може свідчити про корупцію на "Великому будівництві". Про це політолог написав на своїй сторінці в Facebook.

Маніпуляції на "Великому будівництві" ведуть до падіння рейтингу Зеленського, - Цибулько

Велике будівництво. Фото з відкритих джерел

Експерт нагадав, що коли Володимир Зеленський йшов у президенти, одним із головних міфів передвиборчої кампанії була тотальна толерантність до корупції.

"Сьогодні, через два роки після розгромної перемоги над Петром Порошенком у другому турі президентських виборів, можна сміливо сказати, що у Петра Олексійовича виріс гідний наступник. І якщо у п'ятого президента ахіллесовою п'ятою були закупівлі в "оборонці" та, м'яко кажучи, сумнівні зв'язки з Медведчуком і його бізнесом, то "слабкою ланкою" Зеленського, безперечно, є проєкт "Велике будівництво", — вважає Цибулько.

За його словами, навіть в Держаудитслужбі, яка традиційно працювала лише "прикриттям" для схем і показувала тільки "дрібні порушення", не змогли стриматися і публічно заявили про можливе нецільове використання коштів "ковідного фонду".

"Нині експерти будують безліч припущень з приводу того, кому вигідно "валити" ключовий проєкт Зеленського, яких ще інформаційних атак можна очікувати, до чого тут Кличко і міністр фінансів Сергій Марченко, як в Держаудитслужбі опинилася людина Юри Єнакіївського Геннадій Пліс", — пише політолог .

На думку експерта, важливо інше: "Ми бачимо, як поступово образ святого некорумпованого Зеленського відходить у минуле".

"Схеми підступають все ближче, їх реалістичність і масштаб видно неозброєним поглядом навіть обивателю. І президент не може стверджувати, що нічого не бачить, не знає, і взагалі усе це відбувається без його відома. Корупція на "Великому будівництві", про яку багато пишуть ЗМІ та яка вже підтверджена ревізорами, — це тільки перші кроки до руйнування, розчарування і подальшого забуття колишнього улюбленця публіки", — підсумував політолог.

Маніпуляції на ”Великому будівництві” ведуть до падіння рейтингу Зеленського, - Цибулько - фото 2

Нагадаємо, в Україні побудують перший платний автобан.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

den

27 квітня 2021, 22:03

Скоро лето - приведи свое тело в порядок! Подкачаться и похудеть теперь возможно без диет и спорта, притом быстро и недорого. Реально рабочая штука и подходит даже самим ленивым, вот почитай мой опыт --- http://bit.do/lblog


Новини