Головна Новини Бізнес Будівництво Нардеп Шахов закликав владу захистити столичний ЖК від рейдерства
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Шахов закликав владу захистити столичний ЖК від рейдерства

Мова йде про майно та інвестиції в будівництво на значну суму

9 вересня 2021, 19:55
Поділіться публікацією:

Скандал довкола елітного комплексу  в Голосіївському районі набув нових масштабів: про ситуацію в ЖК Park Avenue, куди група осіб на чолі зі столичною ексдепутаткою Косіченко намагається під виглядом ОСББ завести власну структуру, заговорили з парламентської трибуни. Зокрема, про ймовірне рейдерське захоплення комплексу заявив нардеп Шахов під час обговорення питання відтоку інвестицій з України.

Нардеп Шахов закликав владу захистити столичний ЖК від рейдерства

Зараз зацікавлені особи питаються створити в комплексі ОСББ, фото з з відкритих джерел

"Скажіть, а хто буде сюди вкладати якісь гроші, коли до мене, народного депутата з Луганщини, звертаються виборці з 211-го округу м. Києва з приводу рейдерства у ЖК Парк Авеню? Інвестори вклали свої кошти у житловий комплекс, а якісь негідники хочуть його захопити", – наголосив член депутатської групи "Довіра" Сергій Шахов під час пленарного засідання 9 вересня.

Він також зауважив, що йдеться про майно та інвестиції на суму понад 100 млн грн та закликав "слуг народу" звернути увагу на ситуацію у Голосіївському районі столиці і навести там лад.

Нагадаємо, група мешканок ЖК, на чолі з одіозною ексдепутаткою Київради і подругою Олеся Довгого Іриною Косіченко та колишньою нардепкою Вікторією Пташник, ініціювали серію публікацій у соцмережах та ЗМІ, де відкрито, але бездоказово звинуватили керуючу компанію у рейдерстві й залякуванні власників квартир.

Імовірно, таким чином ці особи намагаються пролобіювати створення у комплексі об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та перебрати контроль над майном у власні руки.

Журналісти також довідались, що один з так званих "активних мешканців" – Віталій Павленко, який систематично погрожував організаторам і учасникам зборів від "Комфортної оселі", володіє охоронною агенцією "Диктатор". Відтак є підстави припускати, що він має намір запропонувати власну фірму для заміни існуючої в комплексі охорони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини