Головна Новини Бізнес Будівництво Оазис затишку та комфорту: що будують на Позняках (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Оазис затишку та комфорту: що будують на Позняках (ФОТО)

Володимир Коломієць розповів про новий проєкт, що будується на Позняках

22 березня 2023, 18:36
Поділіться публікацією:

Банери на огорожі будівельного майданчику неподалік від станції метро “Позняки” свідчать про те, що незабаром тут з’явиться двоповерхова будівля, в якій можна буде купити фермерські продукти, поїсти та відпочити. Що ще планує реалізувати девелопер – повідомляє Наш Київ.

Оазис затишку та комфорту: що будують на Позняках (ФОТО)

На Позняках будують сучасний маркет (фото з відкритих джерел)

Девелопер “Ново-Комерцбуд” так описує свій проєкт – фермерський ринок на першому поверсі, фуд-корт та дитяча зона – на другому, озеленення території в 1 300 м2 та простір для відпочинку з лавками та гойдалками для малечі.

Генеральний директор компанії Володимир Коломієць розповів, в чому полягає головна ідея проєкту: створити оазис затишку та комфорту, де люди могли б відпочивати, проводити час з родиною чи друзями, насолоджуватися смачною їжею та купувати якісні фермерські продукти для себе. На створення проєкту девелопера надихнули такі європейські приклади, як Тайм Аут маркет у Лісабоні, чи Кармель маркет в Тель Авіві.

Крім того, зазначає девелопер, в Україні є попит на такі проєкти. Наприклад, дуже популярними стали “КиївФудМаркет” на Арсенальній або “Міський ринок їжі” в Одесі.

Оазис затишку та комфорту: що будують на Позняках (ФОТО) - фото 2
Оазис затишку та комфорту: що будують на Позняках (ФОТО) - фото 3

“Маркет на Позняках” – це не черговий супермаркет чи торговельний центр, а комплексний проєкт благоустрою, який складається з кількох компонентів. Так, неподалік від озера вже з’явився спортивний майданчик з велопарковкою, а також майданчик для вигулу собак. До того ж, був укладений меморандум між групою активістів-жителів Позняків і девелопером. У меморандумі зафіксовано домовленість сторін про співпрацю в реалізації ініціатив щодо впорядкування території. Окрім майданчиків для спорту та вигулу собак, у зимовий період на схилах неподалік від озера будуть працювати дві дитячі гірки для катання на санчатах.

"Від часу, коли ми отримали дозвільну документацію, кілька разів відбулося переосмислення проєкту. Погодьтеся, на Позняках дуже щільна забудова і ще один ТРЦ тут точно не потрібен. Ми хотіли знайти концепт, який би був максимально зручний і мав би попит серед людей. Саме тому шукали ідею, яка в майбутньому зробить проєкт популярним та прибутковим. Чому почали будувати під час війни? Тому що ми віримо у швидку перемогу України та хочемо підтримати економіку і людей", – говорить Коломієць.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини