Головна Новини Бізнес Будівництво В «Укрбуді» стверджують, що заступник голови ОП Татаров допомагає екс-президенту Микитасю держкорпорації заволодіти її майном
commentss НОВИНИ Всі новини

В «Укрбуді» стверджують, що заступник голови ОП Татаров допомагає екс-президенту Микитасю держкорпорації заволодіти її майном

Чинний керівник будівельної корпорації Олег Майборода заявив про змову заступника голови ОП Олега Татарова та колишнього президента компанії Максима Микитася

17 жовтня 2022, 17:16
Поділіться публікацією:

Генеральний директор державної корпорації "Укрбуд Девелопмент" Олег Майборода дорікнув заступнику голови Офісу президента (ОП) Олегу Татарову, що той нібито допомагає її колишньому президенту Максиму Микитасю привласнити майно держкомпанії. В інтерв'ю виданню "Цензор.net" Майборода заявив, що Микитась домовився із представником ОП про співпрацю.  

В «Укрбуді» стверджують, що заступник голови ОП Татаров допомагає екс-президенту Микитасю держкорпорації заволодіти її майном

Олег Татаров. Фото: Цензор


За інформацією Майбороди, завдяки досягнутій домовленості Микитась перестав звинувачувати Татарова у "вирішенні проблем "Укрбуду". При цьому останній, за його словами, сприяє зняттю з Микитася всіх звинувачень про викрадення людини. Глава "Укрбуду" стверджує, що заступник голови ОП працює над фабрикацією справи щодо нього та   Дмитра Федотенкова, який у 2019 році став співвласником холдингу, і таким чином "вимагати неіснуючі вкрадені 100 млн доларів".


Керівник будівельної корпорації заявив журналістам, що особисто він та його родина зазнають погроз. Водночас кілька кримінальних справ щодо загроз убивством та викрадення його сина не розглядаються протягом кількох років, додав він.


"Татаров, маючи вплив на всю правоохоронну систему країни, не дає ходу цим справам, захищає Микитася, більше того, допомагає у протиправних діях проти мене на користь Микитася", — цитує Майбороду ЗМІ.


Глава "Укрбуду" вважає, що на нібито вкрадені в компанії гроші Микитась нині займається підкупом чиновників, правоохоронних органів та навіть політиків топ-рівню. Останнє Майборода зокрема пояснює тим, що Микитась під час останніх виборів до Ради "пожертвував" партії "Слуга народу" 1,2 млн дол. та партії "Батьківщина" 500 тис. дол.


Майборода заявив, що дав свідчення та передав бухгалтерські документи, які нібито підтверджують злодійство Микитасем 90% бюджетних грошей на проекті будівництва військових складів. У майбутньому він має намір надати свідоцтва і проти заступника голови ВП Татарова. Потенційний успіх цих справ він пов'язує зі ступенем впливу, який може вплинути на них Татаров.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини