Головна Новини Бізнес Агро Бойкот "Кернел": хто і чому закликає міністра Лещенка ігнорувати компанію
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойкот "Кернел": хто і чому закликає міністра Лещенка ігнорувати компанію

Вдова загиблого нардепа Давиденка виступає проти агрхолдинга «Кернел»

13 липня 2021, 13:09
Поділіться публікацією:

Людмила Давиденко, вдова загиблого депутата Валерія Давиденка, відкрито закликала міністра агропромислового косплексу України Романа Лещенка ігнорувати заходи агрохолдингу "Кернел". Насамперед це стосується зібрання, запланованого на 15 липня в с. Фарбоване Київської області.

Бойкот "Кернел": хто і чому закликає міністра Лещенка ігнорувати компанію

Людмила Давиденко висловилася проти "Кернел". Фото із відкритих джерел

Як Давиденко відзначила на власній Facebook-сторінці, "Кернел" може принести державним діячам та іншим публічним особам значні ризики для репутації.

"Я закликаю Вас відмовитись від участі в заході, який, задля вирішення своїх піар-завдань, організовує один із найпроблемніших учасників українського аграрного ринку!" — пише пані Людмила.

На її думку, підтримка заходу "Кернел" висловить підтримку самій компанії.

"Взявши участь у "аграрному рингу", Ви, тим самим, дасте привід компанії, яка брутально порушує закон, реалізує курс на монополізацію аграрного ринку країни, нехтує правами фермерів, стверджувати, що її дії мають підтримку з боку держави!" — підкреслила вдова політика.

Бойкот ”Кернел”: хто і чому закликає міністра Лещенка ігнорувати компанію - фото 2
Бойкот ”Кернел”: хто і чому закликає міністра Лещенка ігнорувати компанію - фото 3
Бойкот ”Кернел”: хто і чому закликає міністра Лещенка ігнорувати компанію - фото 4

Також Людмила Давиденко нагадала міністру його слова щодо боротьби із порушниками земельного права.

"Виступаючи на Всеукраїнському форумі "Україна 30. Земля", Ви заявили, що РНБО готує санкції проти компаній та осіб, які несправедливо отримують право на користування землею. Впевнена, "Кернел" та її власник Андрій Веревський мають бути розглянуті як кандидати на включення у санкційні списки!" — зазначила Давиденко.

Окрім міністра, вона звернулася і до інших публічних осіб, які можуть взяти участь у запланованому "Кернелом" заході.

"Я закликаю інших потенційних учасників "рингу" — Тимофія Милованова, Ігоря Мазепу, Андрія Оністрата, Миколу Горбачова, Катерину Конащук, Івана Слободяника, Михайла Соколова — також відмовити "Кернел". Неправомірні загарбницькі дії мають отримати справедливу оцінку від професіоналів та громадськості! — стверджує Людмила Давиденко. — Україні потрібні якісний і прозорий ринок землі, цивілізовані стосунки в аграрному секторі, рівні права всіх сільськогосподарських виробників, а не диктат агробаронів!".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

blue

17 липня 2021, 17:20

http://www.gurtong.net/ixo/video-ley-v-spr-a.html http://www.gurtong.net/ixo/video-tot-v-leo-tvx.html http://www.gurtong.net/ixo/video-tot-v-s-leo.html http://www.gurtong.net/ixo/video-mil-v-pro-it.html http://www.gurtong.net/ixo/video-ml-v-po-it.html http://www.gurtong.net/ixo/video-ml-v-po-xc.html


Новини