Головна Новини Бізнес Агро Росія продовжила санкції проти українських агрокомпаній
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія продовжила санкції проти українських агрокомпаній

У новому переліку виявилися 84 компанії

15 лютого 2021, 16:22
Поділіться публікацією:

Кремль вирішив розширити перелік економічних санкцій проти українських компаній. Зокрема, їх продовжили і для великих аграрних підприємств. Відповідний указ підписав прем'єр-міністр Росії Михайло Мішустін. Про це повідомляє профільний ресурс Latifundist.

Росія продовжила санкції проти українських агрокомпаній

Росія продовжила санкції проти українських агропідприємств - фото з відкритих джерел

За даними джерела, в новому списку опинилися 84 агрокомпанії, при тому, що в попередній версії обмежень для підприємств їх було 75. Згідно з документом, під економічні санкції проти України потрапили "Донмар", "Краншип", "Максима Метал Сервіс", "Полтавський агроагрегатний завод ", "Солар Стальконструкція", " Трансшип", "Трансшип Балк" і "Трансшип-сервіс", Kirgan Holding SA.

Нагадаємо, що раніше Україна ввела нові санкції проти Росії через Крим. 13 російських авіакомпаній будуть піддані санкціям з повним припиненням транзиту ресурсів, польотів і перевезень над територією України терміном на три роки. Причина — рейси в окупований Крим. Наскільки це необхідне рішення? Чому прийнято лише зараз? Які взагалі санкції є з двох сторін — і ми від них виграємо або програємо? Відповіді на ці питання "Коментарі" шукали разом з експертами.

Також нагадаємо, що в новому уряді США при 46 президенті Джо Байдені прокоментували політику санкцій проти Росії за військову агресію проти України на Донбасі та окупацію Криму. Відповідну заяву зробила кандидат на пост глави мінфіну США Джанет Йеллен. Багато експертів переконані, що адміністрація нового президента США Джозефа Байдена буде справедливою щодо України. Серед перших рішень його команди — санкції у відношенні будівництва масштабного російського газопроводу "Північний потік-2".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

16 лютого 2021, 17:22

А мы им на это : https://kosatka.media/uk/category/elektroenergiya/news/energoatom-okonchatelno-otkazalsya-vyvozit-otrabotannoe-yadernoe-toplivo-v-rf-kotin


Новини