Головна Новини Бізнес Агро Яку курятину не можна купувати: порада експерта
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку курятину не можна купувати: порада експерта

За появи сумнівів щодо свіжості продукції, необхідно попросити продавців надати документи, де вказана дата її поставки

6 вересня 2021, 09:33
Поділіться публікацією:

За словами виконавчого директора Союзу споживачів України Максима Несміянова, курятину, яка повинна була зберігатися у вакуумній упаковці, але розвакуумувалась, не можна купувати, адже таке м'ясо швидко псується. Про це експерт заявив в ефірі каналу "Україна 24", передає УНІАН.

Яку курятину не можна купувати: порада експерта

Яку курятину не можна купувати - фото з відкритих джерел

Фахівець зазначив, що у разі сумнівів стосовно свіжості продукції, необхідно попросити продавців надати документи, де вказана дата її поставки.

Несміянов підкреслив, що термін зберігання курячого філе не повинен перевищувати чотири доби, а ось стегенця придатні для вживання всього дві доби. За словами експерта, також не варто купувати курячий фарш, який зберігається більше доби:

"... І взагалі, фарш не рекомендував би брати, тому що всі ми розуміємо, там є все — і кісточки, і шкура, і все що завгодно", — рекомендував фахівець.

Нагадаємо, що в раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" говорилося, який хліб може загрожувати здоров'ю людини. Зокрема, продукт може бути небезпечний, коли порушені правила зберігання і хліб заражений пліснявою. Бактеріальні інфекції в продукті можуть з'являтися через високу температуру і вологість.

Також портал повідомляв, що через нестачу часу або бажання розігрівати їжу, багато людей влаштовують перекушування холодною їжею. Але мало хто знає, що така звичка може серйозно нашкодити здоров'ю, зокрема травленню. Американський професор Вільям Гілман Томпсон розповів, що регулярне вживання їжі, що остигнула, особливо м'яса, може спровокувати проблеми з шлунково-кишківним трактом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини