Головна Новини Бізнес бюджет Екс-міністр розповів, через що бюджет України втрачає десятки мільярдів гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-міністр розповів, через що бюджет України втрачає десятки мільярдів гривень

Володимир Омелян вважає, що владі варто нарешті вирішити проблему нелегальних сигарет

2 листопада 2022, 13:15
Поділіться публікацією:

Через незаконну торгівлю тютюновими виробами, яка останнім часом сягнула 22%, бюджет України втрачає десятки мільярдів гривень. Як інформує видання "Коментарі", про це зазначив у себе в Facebook екс-міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Екс-міністр розповів, через що бюджет України втрачає десятки мільярдів гривень

Володимир Омелян. Фото: mind.ua

Екс-міністр закликає українську владу нарешті серйозно взятися за вирішення проблеми нелегальних тютюнових виробів в Україні. Адже проблема призводить до втрат бюджету України на десятки мільярдів гривень.

"Не вперше за сьогодні бачу обурення влади, що частка нелегальних тютюнових виробів на ринку перевалила за 22%. Публічною ця інформація стала лише завдяки American Chamber of Commerce in Ukraine, хоча, насправді, чудово і давно відома утаємниченим особам, зокрема, з правоохоронних органів" — заявив Володимир Омелян.

За словами екс-міністра, "якщо ж це обурення не показове, а є справді бажання ліквідувати схеми і збільшити надходження до державного бюджету на десятки мільярдів гривень на рік — рекомендую на закриту нараду за участю Президента України запросити народних депутатів Холодова і Арахамію. Переконаний, у них є розуміння ситуації і за підтримки Президента вони здатні на подвиг" — впевнений Володимир Омелян.

Також він порадив, аби на нараді був присутній безпосередньо керівник Офісу президента України.   

"Гроші Україні зараз дуже потрібні! Війна стосується кожного!" — заявив Володимир Омелян.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у "Слузі народу" вимагають від президента Володимира Зеленського відреагувати на вчинок заступника Єрмака.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини