Головна Новини Бізнес бюджет Кабмін виділив 118 млн грн на мобільні госпіталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін виділив 118 млн грн на мобільні госпіталі

Кабмін профінансував розгортання мобільних госпіталів

17 листопада 2020, 11:25
Поділіться публікацією:

Ситуація з коронавірусів в Україні поки залишається важкою. Попри введення карантинних обмежень, різкого зниження числа нових випадків не відзначається. Тому в уряді готують додаткові заходи протидії епідемії. Зокрема, на позачерговому засіданні уряду йшлося про розгортання мобільних госпіталів. На це міністри вирішили виділити з бюджету 118 млн грн.

Кабмін виділив 118 млн грн на мобільні госпіталі

Гроші підуть на облаштування тимчасових госпіталів для хворих Covid-19 в Києві, Одесі та Краматорську. З такою заявою на брифінгу виступив глава українського Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов.

"Вчора на позачерговому засіданні уряду було прийнято постанову про виділення коштів на облаштування мобільних госпіталів. Разом було виділено 118 млн грн, вони будуть облаштовані в Києві, Одесі та Краматорську", — повідомив Степанов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" вже повідомляв, що в Одесі, в головному порту України планують розмістити польовий госпіталь для коронавірусних хворих. Самі портовики виступають різко проти. Раніше українські ЗМІ повідомляли про те, що для цього Одеської ОДА виділялося приміщення концерт-хол Морвокзалу. Але коли представники ЗМІ відвідали його, виявилося, що приміщення в жалюгідному стані — в ньому відсутні елементарні умови — світло, вода і опалення. Каналізації також немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини