Головна Новини Бізнес бюджет МОЗ витратить 10 мільйонів гривень на дослідження геїв (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

МОЗ витратить 10 мільйонів гривень на дослідження геїв (Фото)

Міністерство охорони здоров'я планує провести біоповедінкове дослідження гомосексуалів

4 лютого 2021, 09:15
Поділіться публікацією:

Міністерство охорони здоров'я почало турбуватися про представників ЛГБТ-спільноти. Це можна відслідкувати на сайті державних закупівель.

МОЗ витратить 10 мільйонів гривень на дослідження геїв (Фото)

МОЗ витратить 10 мільйонів гривень на вивчення поведінки геїв. Фото: bigpicture.ru

Центр громадського здоров'я МОЗ України оголосив 10-мільйонний тендер на проведення досліджень гомосексуальних відносин між чоловіками.

Повідомлення було опубліковане 1 лютого. На подачу заявки дається місяць. Кінцевий термін – 5 березня 2021 року. Точна сума фінансування проекту складає 10 240 669 гривень.

МОЗ витратить 10 мільйонів гривень на дослідження геїв (Фото) - фото 2

Нагадаємо, що Київський міжнародний інститут соціології провів чергове опитування серед населення України на тему довіри до політиків.  Так, виходячи з відповідей респондентів, стало зрозуміло, що найбільший рівень довіри на сьогодні в українців до міського голови Києва, Віталія Кличко. На якому місці опинився президент України Володимир Зеленський, дивіться в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що народні депутати під час чергового засідання проголосували за проект закону, який посилює кримінальну відповідальність за незаконне виселення із будь-якого виду житла. 

Осіб, яких звинуватять у незаконному виселенні людей із квартири чи будинку, зможуть оштрафувати на 10000-25000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Зважаючи, що розмір НМДГ уже багато років поспіль дорівнює 17 гривень, нехитра арифметика показує реальні цифри стягнень: 170- 425 тисяч гривень. Інший варіант покарання — це позбавлення волі на термін від 3 до 8 років. Подробиці читайте тут.

Також "Коментарі" розповідали, що президент України ініціював проведення перевірки стану готовності підрозділів ЗСУ, які знаходяться на передовій. Що це значитиме, читайте в нашому матеріалі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини