Головна Новини Бізнес бюджет Разумков назвав дату, коли Рада розгляне проект держбюджету на 2021 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков назвав дату, коли Рада розгляне проект держбюджету на 2021 рік

Уряд вже ухвалив проект державного бюджету України на 2021 рік

14 вересня 2020, 12:31
Поділіться публікацією:

Уряд ухвалив проект закону "Про Державний бюджет України на 2021 рік", - повідомив представник Кабміну у Верховній раді Василь Мокан у Facebook.

Разумков назвав дату, коли Рада розгляне проект держбюджету на 2021 рік

Зазначається, що до завтра документ має бути переданий на розгляд Верховної Ради.

Також Кабмін ухвалив законопроєкт, який передбачає зміни до Податкового кодексу України та деяких інших законів щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень. Мокан пояснив, що йдеться про заходи щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень та зниження податкового боргу, а ще стимулювання економічної активності суб'єктів господарювання в умовах карантину.

Крім того, уряд ухвалив законопроєкт про зміни до Бюджетного кодексу, які мають врегулювати низку питань, пов'язаних із підготовкою проекту держбюджету-2021.

Як повідомив під час засідання погоджувальної ради парламенту глава Верховної Ради Дмитро Разумков, проект державного бюджету на наступний рік нардепи розглянуть вже цього тижня. Розгляд заплановано на 18 вересня.

Раніше повідомлялося, що глава уряду Денис Шмигаль заявляв, що у бюджет-2021 закладено 159 млрд гривень на підвищення зарплат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини