Головна Новини Бізнес бюджет Скільки коштуватиме відновлення Офісу президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки коштуватиме відновлення Офісу президента

Під час акції на підтримку Сергія Стерненка Офіс президента розмалювали фарбою

21 березня 2021, 14:10 comments1272
Поділіться публікацією:

Стало відомо, скільки коштуватиме ремонт пошкодженої та розмальованої будівлі Офісу президента. Будівля постраждала від рук учасників акції на підтримку Сергія Стерненка. Вартість відновлення повідомили на офіційному Telegram-каналі Офісу президента.

Скільки коштуватиме відновлення Офісу президента

Розгром Офісу президента: скільки буде коштувати відновлення. Фото: sharij.net

Виявилося, що пошкодження споруди оцінюється у два мільйони гривень. У повідомленні також зазначається, що ремонтні та очисні роботи необхідно розпочинати негайно. Якщо зволікати — фарба може "в'їстися" у фасад будівлі і тоді відмити її буде важче, а коштуватиме це дорожче.

Під час акції протесту усі поверхи Офісу президента були заповнені димом. Фасад був рясно "прикрашений" написами та залитий червоною фарбою. Деякі вікна споруди — розбиті. Відео та фото розмальованої будівлі можна переглянути тут.

Варто зазначити, що будівля була зведена напередодні Другої світової війни у 1936-1939 роках. Автором проєкту став відомий український архітектор Сергій Григор'єв.

Нагадаємо, в Офісі президента вважають, що військовий конфлікт на Донбасі не можливо врегулювати, оскільки роботу Тристоронньої контактної групи усіма можливими способами гальмують представники Росії. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Крім того, сайт "Коментарі" з'ясував, які існують обов'язки президента України і чи розуміє їх влада і народ. Чи дотримується цих обов'язків Володимир Зеленський, читайте в нашому матеріалі.

Також рекомендуємо прочитати, чому Зеленський може позбутися посади президента через скандал. Про що йдеться та наскільки це серйозно, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/3898
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини