Головна Новини Бізнес бюджет Уряд обіцяє відновити допомогу бізнесу через карантин: хто зможе отримати кошти та скільки
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд обіцяє відновити допомогу бізнесу через карантин: хто зможе отримати кошти та скільки

Влада хоче запровадити програму допомоги, подібну до впровадженої у 2020 році

21 березня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

Кабінет Міністрів України знову планує надавати матеріальну допомогу українському бізнесу в умовах карантину. Про це повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко.

Уряд обіцяє відновити допомогу бізнесу через карантин: хто зможе отримати кошти та скільки

Допомога бізнесу від держави: хто може отримати кошти та скільки. Фото: 5.ua

За словами політика, допомога буде подібною до тієї, яку влада надавала минулого року.

Державні виплати ФОПам у розмірі 8 тисяч гривень також можуть відновитися. Проте рішення щодо надання допомоги бізнесу буде залежати від карантинних обмежень у країні.

"Ми діятимемо залежно від ситуації. Наразі у нас все ж окремі карантинні зони. Однак є всі програми, які були напрацьовані минулого року. Вони можуть і будуть застосовані, якщо такі розширення обмежень триватимуть", — підкреслив Ігор Петрашко.

Нагадаємо, що із 20 березня у чотирьох областях України (Івано-Франківській, Чернівецькій, Житомирській і Закарпатській), а також у Києві введено червоний рівень карантинних обмежень.

Посилені епідемічні вимоги у цих регіонах діятимуть до 9 квітня. Які обмеження діють у вказаних вище зонах, читайте в нашому матеріалі.

У зв'язку із локдауном у Києві Верховна Рада скасувала чергові пленарні засідання із 29 березня по 2 квітня 2021 року включно. Як працюватиме Рада, дивіться на нашому сайті.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Тернополі вдадуться до незвичного радикального способу боротьби із порушниками карантинних вимог. За повідомленням міського голови Сергія Надала, підприємців, які не дотримуються епідобмежень, встановлених у регіоні, відключатимуть від споживання води, тепла тощо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

sexxx

21 березня 2021, 18:26

Сeкс знакoмствa. Cнять любую дeвкy и тpaxнyть теперь проще простого - без дeнeг и oтношeний, эти дeвyшки пpoсто любят сeкc и дaют вcегда, пoпробyй бecплатнo ----- http://srt.vg/seksa


Новини