Головна Новини Бізнес бюджет В Україні з'являться перші легалізовані зали ігрових автоматів: де саме
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні з'являться перші легалізовані зали ігрових автоматів: де саме

Компанія, яка оформила документи на ліцензію, відкриє заклади відразу у трьох містах України

31 березня 2021, 14:27 comments2428
Поділіться публікацією:

Легалізація грального бізнесу в Україні, як і раніше, набирає обертів. Скоро у Харкові, Запоріжжі та Києві з'являться перші легальні зали з ігровими автоматами. Такі новини повідомляють у Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей.

В Україні з'являться перші легалізовані зали ігрових автоматів: де саме

В Україні з’являться легальні зали з ігровими автоматами. Фото із відкритих джерел

Рішення про видачу дозволу на роботу було прийнято членами Комісії ще 30 березня. Компанією-першопрохідцем, яка взялася за цю частину ігрового бізнесу, стала ТОВ "ГЕЙМДЕЙВ".

Як повідомляється, ліцензії будуть видані "на руки" після їх безпосередньої оплати. Щоб зробити всі необхідні фінансові операції, у компанії є 10 днів.

На відкриття легальних залів з ігровими автоматами очікують відразу три міста України. У столиці такий заклад з'явиться в готелі "Турист". Також випробувати удачу в автоматах вдасться в Харкові — однойменний готель "Харків", і Запоріжжя — заклад "hotel INTOURIST".

У повідомленні КРАІЛ не зазначена загальна сума, яку ТОВ "ГЕЙДЕВ" доведеться сплатити до державного бюджету за отримання ліцензії. Однак за існуючими розцінками, придбання однієї ліцензії на зал ігрових автоматів обходиться підприємцям у 7500 "мінімалок".

Нагадаємо, що з 1 січня 2021 року розмір мінімальної зарплати в Україні збільшився на 20%. Тепер він становить 6000 грн. При нехитрих підрахунків можна зрозуміти, що одна ліцензія на зал з автоматами обійдеться "геймерам" у 45 млн грн. Крім цього потрібно буде сплатити ліцензії і на використання конкретних автоматів — але цей момент є більш приватним для кожної компанії (в залежності від кількості придбаної техніки і т.п.).

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, де в Україні з'явиться перше легальне казино "офлайн".

Також на порталі знайдеться інформація про те, хто, на думку експерта, гальмує розвиток ринку азартних ігор в нашій країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/GC_Ukr/73
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини