Головна Новини Бізнес бюджет Южаніна про Держбюджет: все більше «кидають» на статті, де до 40% відкатів, але суспільство мовчить
commentss НОВИНИ Всі новини

Южаніна про Держбюджет: все більше «кидають» на статті, де до 40% відкатів, але суспільство мовчить

Нардеп фракції "ЄС" Ніна Южаніна вважає, що влада збирається протягувати через Раду проект закону про Держбюджет-2022, який народні обранці не бачили в очі

2 грудня 2021, 11:38
Поділіться публікацією:

Бюджетний комітет підтримав проект Держбюджету-2022, рекомендувавши нардепам підтримати проект закону у другому читанні. При цьому в опозиції запевняють, що неможливо голосувати поспіхом за документ, який в очі не бачили. Як передає видання "Коментарі", своєю думкою під час спілкування зі ЗМІ у кулуарах Верховної Ради поділилася депутат із "Європейської Солідарності" Ніна Южаніна.

Южаніна про Держбюджет: все більше «кидають» на статті, де до 40% відкатів, але суспільство мовчить

Ніна Южаніна. Фото: Facebook

Нардеп зауважила, якщо більшість парламентаріїв не бачили тексту проекту Держбюджету-2022, то незрозуміло, як можна йти за повною процедурою, розглядаючи проект.

"Я взагалі зараз прошу знайти мої поправки, і ніхто не може зорієнтуватися у тексті, де вони та, що з ними трапилося. Тут важливо проголосувати ще два проекти закону про зміни до Держбюджету на цей рік, які змінилися дуже радикально. Вибачте мені, але коли держава дозволяє владі з 1 мільярда на дороги зараз запланувати і витратити до кінця цього року 19 мільярдів, то мені здається нам більше нема про що говорити. Я просто дуже розчарована тим, що ми не помічаємо таких речей", – зазначила Ніна Южаніна.

Вона додала, що абсолютно очевидно вже всій країні, що влада продовжує "кидати" фінанси на статті, де є до 40% відкатів, але при цьому все суспільство мовчить, ніби нічого не відбувається.

Щодо своїх поправок, то Ніна Южаніна зазначила, що наполягатиме на тому, щоб вони були враховані під час розгляду проекту Держбюджету-2022.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Держбюджеті на 2022 рік збільшили витрати на президента, Раду та уряд.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини