Головна Новини Бізнес новини компаній Amazon відкриє перший магазин одягу, у якому немає кас і справжніх черг
commentss НОВИНИ Всі новини

Amazon відкриє перший магазин одягу, у якому немає кас і справжніх черг

Розраховуватися за покупку можна буде одним рухом долоні

20 січня 2022, 16:29
Поділіться публікацією:

Amazon відкриє універмаг майбутнього, який один корпоративний директор назвав "чарівною шафою". Про це повідомляє Reuters.

Amazon відкриє перший магазин одягу, у якому немає кас і справжніх черг

Майбутній магазин одягу та додаток Amazon - Reuters

Інтернет-продавець робить ще один поштовх для розвитку свого модного бізнесу, оголосивши в четвер, 20 січня, що відкриє свій перший в історії магазин одягу з використанням новітніх технологій.

"Ми б нічого не робили у фізичній роздрібній торгівлі, якщо б не відчували, що зможемо значно покращити якість обслуговування клієнтів", — сказала Симойна Васен, керуючий директор.

Запланований магазин "Amazon Style" поблизу Лос-Анджелеса на площі 30 000 квадратних футів (2 787 квадратних метрів) менший за звичайний універмаг. Елементи моделі стоять на стелажах, і клієнти сканують код за допомогою мобільного додатка Amazon, щоб вибрати колір і розмір, які вони хотіли б приміряти. Щоб приміряти одяг, покупці входять у віртуальну чергу до примірочної, яку вони розблокують за допомогою смартфона, коли вона буде вільна.

Всередині гардеробна — "особистий простір, де ви можете продовжувати покупки, не виходячи з нього", — сказав Васен. Кожна з них має сенсорний екран, який дозволяє покупцям запитувати більше товарів, які співробітники доставляють у безпечну двосторонню шафу "за кілька хвилин", додала Васен.

"Це як чарівна шафа зі, здавалося б, нескінченним вибором", — сказала Васен.

Сенсорні екрани також пропонують товари покупцям. Amazon веде облік кожного товару, який клієнт сканує, тому його алгоритми персоналізують рекомендації щодо одягу. Покупці також можуть заповнити анкету щодо стилю. 

За словами Amazon, покупці можуть відмовитися від покупки за допомогою консьєржа.

Amazon представила технологію, яка допоможе клієнтам вибирати одяг швидше і легше. Згідно з дослідженням аналітиків, компанія обійшла Walmart як роздрібний продавець одягу в Сполучених Штатах .

Новий магазин компанії спрямований на залучення широкого кола покупців сотнями брендів, сказала Васен, відмовившись назвати приклади.

У магазину сотні співробітників і немає кас, як у деяких магазинах Amazon, сказала Васен. Тим не менш, використовуючи біометричну систему, відому як Amazon One, клієнти можуть розраховуватись одним рухом долоні.

Як повідомляли раніше "Коментарі", інсайдери повідомили про можливу вартість нових моделей iPhone.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини