Головна Новини Бізнес новини компаній Apple відкрила свій офіс в Україні: стали відомі плани компанії
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple відкрила свій офіс в Україні: стали відомі плани компанії

Apple відкриває офіс в нашій країні

30 червня 2021, 19:47
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Apple відкрила в Україні своє офіційне представництво. Про це розповів Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у своєму телеграм-каналі.

Apple відкрила свій офіс в Україні: стали відомі плани компанії

Apple відкрила офіс в Україні. Фото з відкритих джерел

За його словами, відкриття офісу цієї компанії підвищить імідж нашої країни на міжнародній арені, а також у перспективі сприятиме залученню нових інвестицій. Відучора для користувачів стала доступною і підтримка українською мовою.

Як стало відомо, Apple почала самостійно займатися ввезенням на територію нашої країни і розмитненням своєї продукції. Таким чином у компанії планують боротися з "сірим" імпортом.

Раніше великі торгові мережі могли ввозити в країну певні обсяги пристроїв виробництва Apple, а для розрахунків з компанією вони взаємодіяли з єдиним офіційним авторизованим дистриб'ютором в Україні — "Asbis".

Також Михайло Федоров розповів про те, що в подальшому спільно з Apple планується запуск нових послуг компанії для українців.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що компанія Apple готується до випуску нової версії своїх бездротових навушників AirPods. Інсайдери розповіли про те, коли, імовірно, компанія збирається почати продажі нового пристрою. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що на фото показали, як виглядатиме новий смартфон від компанії Apple. На зображеннях відображені макети пристрою.

За словами інсайдерів, вони використовуються для виробництва чохлів, а тому точно передають зовнішній вигляд "iPhone 13". Завдяки новим фото можна побачити відмінності новинки від попередньої моделі. Подробиці — в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/zedigital/714
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини