Головна Новини Бізнес новини компаній Більшість працівників "ТЕДІС Україна" вакцинована від Covid-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Більшість працівників "ТЕДІС Україна" вакцинована від Covid-19

"Вакцинація співробітників "ТЕДІС Україна" – це наш внесок у боротьбу країни проти коронавірусної інфекції" – гендиректор компанії

26 січня 2022, 13:52
Поділіться публікацією:

За підсумками 2021 року у компанії "ТЕДІС Україна" повністю вакциновано від Covid-19 понад 70% персоналу, тобто. понад 1600 працівників. Таких результатів вдалося досягти завдяки організації корпоративної вакцинації в офісах компанії у Києві та Одесі, а також у 32 регіональних структурних підрозділах по всій Україні. Компанія також надала можливість вакцинуватися разом зі співробітниками членам їхніх сімей. Про це пише видання "Українські новини", посилаючись на пресслужбу FMCG-дистриб'ютора.

Більшість працівників "ТЕДІС Україна" вакцинована від Covid-19

Вакцинація Ілюстрація з відкритих джерел

"Вакцинація співробітників "ТЕДІС Україна" – це не тільки турбота про здоров'я співробітників та їхні сім'ї. Це наш внесок у боротьбу країни проти коронавірусної інфекції. Зі свого боку ми забезпечили все необхідне, щоб кожен бажаючий співробітник, а також члени його сім'ї могли отримати дві дози вакцини проти Covid-19", — наголосив генеральний директор компанії "ТЕДІС Україна" Тарас Корніяченко.

Раніше компанія "ТЕДІС Україна" надіслала один мільйон гривень на тестування співробітників Covid-19 у рамках корпоративного медичного страхування. Також у страховий пакет кожного співробітника було включено опцію субліміту для лікування від коронавірусної інфекції в умовах медичного стаціонару.

Також компанія "ТЕДІС Україна" передала 38 лікарням понад 100 тисяч наборів із масок та рукавичок, а також майже 2500 "наборів лікарів", до яких увійшли маска FPP3, бахили, окуляри на загальну суму 3 мільйони гривень.

Довідково: мажоритарним акціонером компанії "ТЕДІС Україна" бізнесмен Борис Кауфман.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини