Головна Новини Бізнес новини компаній Блекаут не перепона: «Укрпошта» продовжить видавати пенсії українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально Блекаут не перепона: «Укрпошта» продовжить видавати пенсії українцям

"Укрпошта" також продовжить виконувати прийом посилок та здійснювати грошові перекази

6 листопада 2022, 09:14
Поділіться публікацією:

В умовах постійних обстрілів з боку російських окупантів важко зберігати спокій та бути впевненим у завтрашньому дні. Активні ракетні удари по енергетичній інфраструктурі України призвели до того, що відключення світла в регіонах перестало бути запланованим заходом економії електрики. У зв'язку з цим велика кількість пенсіонерів почали переживати про можливі перебої у роботі "Укрпошти" у зв'язку з систематичним відключенням світла.

Блекаут не перепона: «Укрпошта» продовжить видавати пенсії українцям

Під час нещодавнього брифінгу для представників ЗМІ генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смолянський наголосив, що всі відділення держкомпанії продовжать працювати навіть під час блекауту. Чиновник наголосив на тому, що в "Укрпошті" працюють не лише ті, хто легко впорається з електронними системами, а й фахівці у галузі "паперової роботи".

"Звичайно ж, є два розроблені плани. Перший – це коли є електроенергія, тоді всі комп'ютери та системи працюватимуть у звичайному режимі. Другий варіант – це видача виплат в умовах відсутності електрики. У такі моменти наші співробітники просто почнуть видавати пенсії "по старому сценарію", із використанням паперових бланків, які ми щомісяця отримуємо від Пенсійного фонду", — поспішив заспокоїти українців Смолянський.

Більше того, додає гендиректор "Укрпошти", у разі відключення світла відділення компанії продовжать приймати та відправляти посилки. Також, запевняє Смолянський, в "Укрпошті" громадяни, як і раніше, зможуть здійснити грошовий переказ, якщо його розмір не перевищуватиме 5 тисяч гривень.

Нагадаємо , раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Кабінет міністрів оприлюднив розмір заробітних плат українських чиновників за минулий місяць – жовтень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини